Upał taki , ze myśleć sie nie chce
Macie jakis pomysł? Uprzedzam zimne piwo typu Mahou pieniące sie jak mersapon nie pomaga. Lapek sie przegrzal i wyłączył
Wstałem obejrzeć sport o 4.20. Na dworze 12C. Wczoraj o 6 rano było 16, a w dzień, max 23C.
Pocieszyles mnie, ze sa miejsca gdzie daje sie zyc
Podskoczyło do 13.
U mnie też 13 Nawet lekko zmarzłam, ale za kilka dni upał!
Przy chwytaj wspak,
gdy słońce praży mocno tak.
Obok bejsboli,
żar jest taki, że głowa boli…
Pol godziny temu przyjechałem z pracy.Na rower musze wciąż brać kurtkę bo jest 12 stopni.W ciągu dnia ok. 25 natomiast od poniedziałku ma być…36-37
U mnie w tym momencie jest 21 stopni.
Spróbuj wstawić stopy do miski z chłodną wodą i od czasu do czasu przemywaj chłodną wodą czoło i kark. Nie zapominaj o groźbie odwodnienia i cały czas coś tam po troszeczku łykaj (najlepiej wodę z cytryną lub limonką). Nie będę pisała ile jest u mnie (dosyć chłodno), bo Ci to w niczym nie pomoże. Współczuję. Bardzo.
Powinno Ci się nieco zimniej zrobić po tym jak Bayern sprzedał w końcu panienkę do Barcelony. Wszyscy go tu już chyba mieli dość łącznie ze mną. Dostali 45 baniek plus 5 w bonusach. Zastanawiam się czy w tej Barcy ktoś jeszcze myśli? Jest Ci chłodniej?
Ja to jezdem ciemna masa… ale już jest cieplutko, balkon otwarty i ja bez bluzy dresowej (tylko żebyś sobie nie pomyślał: mam bluzkę!)
22 stopnie.Zimno.Idę po chrust.
U mnie 13°C i deszczowo do końca nowego tygodnia - zapraszam !. Przyjezdna światowa szarańcza paraliżuje miasto masą przyczepek z łodziami i domkami. Jest co jeść - grzyby, jagody, foodtraki, i czym oddychać i na co popatrzeć - wycięte lasy itd Ludziów jak mrówków . Ogródki chmielowe też mają zbyt
Ta “panienka” więcej dla Bayernu zrobiła, niż kilku innych razem przez całe istnienie tego klubu.
Ale, wydaje mi się, że w Hiszpanii już nie będzie tym Lewym, jakim było w Niemczech. Ma 34 lata, a to jest nieubłagane. Poza tym tam gra się zupełnie inaczej. Zobaczymy.
Zgadza się, jednak w ten sposób jak ta panienka odchodziła z tego Bayernu i jaki przy tym show i dym robiła, to szkoda słów.
Lewandowski robił show? Nie wydaje mi się. Głownie media to rozdmuchały. Śledziłem to.
Wcale się kibicom Bayernu nie dziwię. Bo stratę mają wielką. Ale złośliwości nie były ze strony Lewego, z tego, co widziałem. Dlaczego Bayern nie zaczynał rozmów, kiedy do tego był czas i ignorował wtedy Roberta? I zobaczymy, jak w przyszłym sezonie ten klub wypadnie bez niego. Coś mi się wydaje, że jeszcze pożałują, że nie gra z nimi. Nie widzę nikogo, kto by strzelał dla nich tyle bramek,. Ba…, nawet polowy tego.
Mnie niepokoi co innego, jak wypadnie w Barce, nie mam najlepszych przeczuć.
Wyjście na konferencji prasowej reprezentacji Polski i mówienie na minimum rok przed końcem kontraktu, ze jego czas w Bayernie dobiegł końca uważam za brak szacunku wobec kibiców i włodarzy klubu.Te słowa poszły w świat. Lewandowski znał stanowisko swojego pracodawcy. Udzielił wywiadu K. Wojewódzkiemu w którym mówił w podobnym tonie. To już nie jest stanowisko mediów. To są słowa Lewandowskiego! Lewandowski sam naciskał na Bayern aby jego ostatni kontrakt był podpisany na 3 lata a nie tak jak chciał Bayern na 2. Gdyby wtedy wtedy już nie naciskał na Bayern to dzisiaj nie miałby tego problemu. Zarabiał w Bayernie grube miliony i chyba wszyscy zapomnieli, ze w piłce nożnej, aby osiągnąć sukces musi grac cala drużyna. Gra FCB była ustawiona na Lewandowskiego więc zdobywał bramki, jak jest skuteczny bez pozostałych graczy widzimy choćby po jego wynikach w kadrze.
Ja wypowiedziałem swoje zdanie, każdy ma prawo mieć własne, inne.
A.to zobaczymy. Tonący brzytwy sie chwyta?
No właśnie. Mój znajomy złapał się brzytwy i pociągnął tego, co brzytwę trzymał. O mało co się oboje nie utopili …
Barça jest bankrutem. W ogole w hiszpanskim futbolu afera goni afere. Przerost formy nad treścią. Sprawa Lewandowskiego? Ciszej nad tą trumną.