Moja ładowana znajoma ma dużą willę, położoną w odległości 100 m od

mojej 18. mkw kawalerki w bloku. Tyle, że ja posiadam jeszcze 300 mkw ROD-działkę z murowaną altaną, z łazienką, kuchnią, pokojem, na której rozkładam duży parawan, i mogę się nago plażować, w przeciwieństwie do tej mojej znajomej. Ludzie za opalenizną potrafią wyjeżdżać za granicę lub nad nasze morze, niekoniecznie trafiając na słoneczną pogodę, a ja do opalenizny mam 10 minut, udając się na działkę tylko przy słonecznej pogodzie. Może wkleję jakieś fotki, jak znajdę.

Czy upływa szybko życie, jak tego nieharmonijnego osobnika?

obraz

A co właściwie chciałeś nam powiedzieć? Jakie pytanie zadać?

2 polubienia

Coś wydaje mnie się, że koledze harmonikowi nieharmonijne wsuwy się przypomniały…

2 polubienia

Chciałem powiedzieć to, że leń potrafi sobie efektywniej zorganizować życie, niż ludzie ładowani.

Mimo, że je krytykuje (te wsuwy) to w skrytości ducha do nich tęskni. :slight_smile:
I juz wiem dlaczego! W jego wieku wsuwy międzynożne nie zaowocują już spłodzeniem kolejnego patologicznego przedstawiciela nieharmonijnego gatunku ludzkiego.

2 polubienia

Uzupełnił bym, szujowatego mikroba ludzkiego…

1 polubienie

Faceci, w przeciwieństwie do kobiet, mogą zapładniać je nawet w wieku 80 lat…

Bo kobiety w przeciwieństwie do mężczyzn, nie mogą ich zapładniać, w żadnym wieku, nawet.

3 polubienia

Zapodaj jakąś fote z altany lepiej xd

1 polubienie

Spróbuję się postarać…

Miałą byc fotka jak się opalasz a nie taka, którą dobrze znamy z mieszkania.l

2 polubienia

Gdybym miał napisać, jak się ma ta Twoja jedna fotka do tego, co zdążyłeś do tej pory w sieci przedstawić, dałbym 100:1

Ale to jest tylko moje skromne zdanie …

1 polubienie

Zrobiłem ok. pół mln niezłych zdjęć, ale mimo to mam problemy z ich prezentacją, bo Google wymyśliło, żeby Picasę3 przegonić, z której wcześniej korzystałem.

Zrób następne pol miliona, nie żałuj sobie …

Dopuszczam, bez pewności, że te fotki z Picasy3 odzyskam.

Trzeba je odzyskać. Jak spotkam tego Picasę3 to poproszę, by te fotki oddał …

Mam trochę znajomości, jest szansa, że się uda …

2 polubienia

@benasek , zlituj się… Mnie już wszystkie żebra bolą. Dłużej już nie mogę :upside_down_face: :joy:

2 polubienia

Nie lepiej było zrobić rebusiak typu
Lit Ości?
Lepiej … :grin:

Lit Ości

A że bardzo mądrzy nie potrafiliby tego rozwiązać to co?

To niech się uczom … :grin:

2 polubienia

Nie umiem tak szybko i tak pomysłowo jak Ty :worried:

1 polubienie

A kto umie? Ja też nie umiem … Dlatego szybciutko zadzwoniłem do znajomego a ten znajomy do swojego znajomego i tamten podobno tez do swojego znajomego zadryndał …

Szybko ten ostatni zrobił rebusiak i tą samą drogą (tylko w drugą stronę rzecz jasna) przesłał mi tą grafikę, więc prezentuję …

1 polubienie