mojej 18. mkw kawalerki w bloku. Tyle, że ja posiadam jeszcze 300 mkw ROD-działkę z murowaną altaną, z łazienką, kuchnią, pokojem, na której rozkładam duży parawan, i mogę się nago plażować, w przeciwieństwie do tej mojej znajomej. Ludzie za opalenizną potrafią wyjeżdżać za granicę lub nad nasze morze, niekoniecznie trafiając na słoneczną pogodę, a ja do opalenizny mam 10 minut, udając się na działkę tylko przy słonecznej pogodzie. Może wkleję jakieś fotki, jak znajdę.
Czy upływa szybko życie, jak tego nieharmonijnego osobnika?
Mimo, że je krytykuje (te wsuwy) to w skrytości ducha do nich tęskni.
I juz wiem dlaczego! W jego wieku wsuwy międzynożne nie zaowocują już spłodzeniem kolejnego patologicznego przedstawiciela nieharmonijnego gatunku ludzkiego.
Zrobiłem ok. pół mln niezłych zdjęć, ale mimo to mam problemy z ich prezentacją, bo Google wymyśliło, żeby Picasę3 przegonić, z której wcześniej korzystałem.
A kto umie? Ja też nie umiem … Dlatego szybciutko zadzwoniłem do znajomego a ten znajomy do swojego znajomego i tamten podobno tez do swojego znajomego zadryndał …
Szybko ten ostatni zrobił rebusiak i tą samą drogą (tylko w drugą stronę rzecz jasna) przesłał mi tą grafikę, więc prezentuję …