Ja nie wiem jakie sa interpretacje polskie, ale z tego co czytalam w Niemczech to sadzi sie, ze nie byla to taka zwykla katastrofa
Pewnie dlatego, ze dla przecietmego Niemca taka beztroska jaka bywa w Polsce jest niezrozumiala.
Z ciekawości włączyłem filmik - no cóż - Telewizja Republika. Nie jest to wiarygodne źródło informacji na jakikolwiek temat, medium całkowicie zależne od PiS i Kaczyńskiego. No i ekspert z komisji Macierewicza. Szkoda czasu na oglądanie.
Pisałem już wyżej o tym. PiS po. PiS to zamach, jestem anty pis więc nie wierzę w zamach. Wszystko co przedstawia pis jest niewiarygodne itp… Nie myślę samodzielnie itp… A im mniej człowiek fanatycznie związany z polityką tym szerzej i realnie myśli i jest wstanie przyznać że oficjalna wersja to przynajmniej wielkie wątpliwości… Zresztą nawet tutaj to jest i się łączy ze sobą… Anty pis najgłośniej że zamach to bajki… Więc rozumiem was xd oczywiście co innego anty pis a co innego osoba nie lubiąca pis po prostu. Bo przyjmując to nikt tu nie lubi pis
A już poza Polską czy osoby nie interesujące się polityka widzą że to nie może być tak jak jest przedstawione.
Reasumując - brak dowodów na zamach jest najlepszym dowodem, że do niego doszło!
Tylko ze nie ma dowodów na katastrofę, mnóstwo rzeczy z tegui raportu zostało podwarzone plus jeszcze mnóstwo watpliwych zdarzeń wokół całej sprawy smoleńska plus to co w tym odcinku nawet, pokazuje że nie można powiedzieć że na sto procent była katastrofa chyba że robi się to wyłącznie politycznue co pisalem wyżej.
Aha. Nie zrozumiałem… dowód na katastrofę to brak dowodów na zamach… Nawet jeżeli więcej wskazuję na zamach niż katastrofę. Ok
A Ty nie powinieneś być w szkole?
Nie proszę Pana
Jak na osobe nie posiadajaca konta w banku to niezle.
To jak ty nie kojarzysz czy Smoleńsk byl przed krymem czy po, to nie ma o czym gadać na ten temat
Ojtam, bioac pod uwage zaslugi LK w utrzymaniu pokoju na swiecie? Tuz po podpisaniu aktu kapitulacji na Missouri, gdzie MacAhrtur podawal dlugopis…
Te pogloski pojawily sie zanim do pracy dojechalem,danego dnia.Zawsze pochodzily z kregow radiomaryjnych a pozniej zyskaly tube w postaci tzw.“gazety polskiej”
I od razu na YT było, że zamach. A YT dla niektórych, to wyrocznia jest.
Dla niektórych ograniczonych Murzyn jest gorszy, Polak to złodziej, Niemiec to nazista, gej to pedofil czy Youtube to “wyrocznia” … Tak to wyglada gdy ktoś ma skrzywiona psychikę na jakimś punkcie. Ktoś powie ze YT to gówno bo tylko tam można usłyszeć rzeczy typu zamach a akurat jest fanatykiem katastrofy. … A ktoś powie że nie zaprosi Polaka do domu bo Polacy to złodzieje…
A tak w ogóle, to o co ci chodzi?
Nie tylko w niemieckich mediach,byla taka informacja.
O to ze uważasz że dla kogoś YT to wyrocznia, dla tego że wierzy w coś(wierzy brzmi trochę naiwnie) co można znaleźć tylko na YT czy innych niezależnych mediach, bo gdzie? W tv? I na tej podstawie piszesz ze ktoś taki uwierzy we wszystko co zobaczy na YT… A dobrze wiesz ze nie o to chodzi
@ata-ata A ja czytałem w Niemczech w poważnych mediach, że to była jednak katastrofa spowodowana skandalicznym nie przestrzeganiem podstawowych procedur bezpieczeństwa. W radiu też tak mówili.