Może coś o katastrofie znowu? Nie było jeszcze na nowym pytamy.

Ja nie wiem jakie sa interpretacje polskie, ale z tego co czytalam w Niemczech to sadzi sie, ze nie byla to taka zwykla katastrofa

Pewnie dlatego, ze dla przecietmego Niemca taka beztroska jaka bywa w Polsce jest niezrozumiala.

1 polubienie

Z ciekawości włączyłem filmik - no cóż - Telewizja Republika. Nie jest to wiarygodne źródło informacji na jakikolwiek temat, medium całkowicie zależne od PiS i Kaczyńskiego. No i ekspert z komisji Macierewicza. Szkoda czasu na oglądanie.
FB_IMG_1444975773729

1 polubienie

Pisałem już wyżej o tym. PiS po. PiS to zamach, jestem anty pis więc nie wierzę w zamach. Wszystko co przedstawia pis jest niewiarygodne itp… Nie myślę samodzielnie itp… :rofl: A im mniej człowiek fanatycznie związany z polityką tym szerzej i realnie myśli i jest wstanie przyznać że oficjalna wersja to przynajmniej wielkie wątpliwości… Zresztą nawet tutaj to jest i się łączy ze sobą… Anty pis najgłośniej że zamach to bajki… Więc rozumiem was xd oczywiście co innego anty pis a co innego osoba nie lubiąca pis po prostu. Bo przyjmując to nikt tu nie lubi pis :rofl:

A już poza Polską czy osoby nie interesujące się polityka widzą że to nie może być tak jak jest przedstawione.

Reasumując - brak dowodów na zamach jest najlepszym dowodem, że do niego doszło!

Tylko ze nie ma dowodów na katastrofę, mnóstwo rzeczy z tegui raportu zostało podwarzone plus jeszcze mnóstwo watpliwych zdarzeń wokół całej sprawy smoleńska plus to co w tym odcinku nawet, pokazuje że nie można powiedzieć że na sto procent była katastrofa chyba że robi się to wyłącznie politycznue co pisalem wyżej. :rofl:

1 polubienie

Aha. Nie zrozumiałem… dowód na katastrofę to brak dowodów na zamach… Nawet jeżeli więcej wskazuję na zamach niż katastrofę. Ok

A Ty nie powinieneś być w szkole?

Nie proszę Pana :rofl:

Jak na osobe nie posiadajaca konta w banku to niezle.

To jak ty nie kojarzysz czy Smoleńsk byl przed krymem czy po, to nie ma o czym gadać na ten temat :rofl:

Ojtam, bioac pod uwage zaslugi LK w utrzymaniu pokoju na swiecie? Tuz po podpisaniu aktu kapitulacji na Missouri, gdzie MacAhrtur podawal dlugopis…

1 polubienie

Te pogloski pojawily sie zanim do pracy dojechalem,danego dnia.Zawsze pochodzily z kregow radiomaryjnych a pozniej zyskaly tube w postaci tzw.“gazety polskiej”

3 polubienia

I od razu na YT było, że zamach. A YT dla niektórych, to wyrocznia jest.

4 polubienia

Dla niektórych ograniczonych Murzyn jest gorszy, Polak to złodziej, Niemiec to nazista, gej to pedofil czy Youtube to “wyrocznia” … Tak to wyglada gdy ktoś ma skrzywiona psychikę na jakimś punkcie. Ktoś powie ze YT to gówno bo tylko tam można usłyszeć rzeczy typu zamach a akurat jest fanatykiem katastrofy. … A ktoś powie że nie zaprosi Polaka do domu bo Polacy to złodzieje…

A tak w ogóle, to o co ci chodzi?

Nie tylko w niemieckich mediach,byla taka informacja.

2 polubienia

O to ze uważasz że dla kogoś YT to wyrocznia, dla tego że wierzy w coś(wierzy brzmi trochę naiwnie) co można znaleźć tylko na YT czy innych niezależnych mediach, bo gdzie? W tv? I na tej podstawie piszesz ze ktoś taki uwierzy we wszystko co zobaczy na YT… A dobrze wiesz ze nie o to chodzi

@ata-ata A ja czytałem w Niemczech w poważnych mediach, że to była jednak katastrofa spowodowana skandalicznym nie przestrzeganiem podstawowych procedur bezpieczeństwa. W radiu też tak mówili.

1 polubienie