A ja to Polak, czyli inaczej a ja to lach… ![]()
Ajatollah?
Bystrzacha jesteś.
Wiem. To dzięki piciu. Picie rozrzedza krew i dotlenia głowę. Uwalnia umysł
Sam se pokutuj, a ja z kolegą @Devil na piwo idę. ![]()
Kurwicy można dostać
Kolega @Devil pisze, że na piwie z @birbantem kurwicy można dostać.
![]()
Kolega @Devil nie takie głupoty gada. Ale piwo pije i to się liczy. ![]()
O te mantry mi chodzi. Nie wiem co oni biorą że mogą tego słuchać tak długo. Może o te dziewice po śmierci im chodzi
Mbape strzelił karnego jak debiutant w 3 lidze ![]()
Dlaczego napastnicy nie ćwiczą strzelania na siłę, takie bomby sa nie do obrony. A ten kombinował az przedobrzyl
Co oni z tymi pauzami w trakcie karnego ? Przecież to osłabia siłę strzału, głupota kompletna…
Tez tego nie rozumiem. Przeintelektualizowane strzały. Messi juz dwa razy chybił na tym turnieju
Oglądałem mecz chyba Brazylii na mundialu 2014. Komentujący przywołał jakieś badania profesorów jednej z tamtejszych uczelni. Wyszło im, że strzał w dwa punkty bramki, przy prędkości piłki min. 90km/h i bramkarz nie ma kompletnie szans. Jakoś tak to leciało. Taka ciekawostka.
Dla mnie absolutnym majstersztykiem karnego był strzał Allana Clarke’a w pamietnym meczu Anglia-Polska na Wembley w 1973. Silna bomba pod poprzeczkę, nie do obrony. Nawet Ciszewski powiedział wtedy że Anglik strzelił jak profesor.
Dzis prawie nikt tak nie strzela
A w międzyczasie Mbappe zrehabilitowal się piękna bramką w sam róg.
I Dembele na 2-0
No i Francja!
A Maroko kompromitacja – JEDEN celny strzał w całym meczu. ![]()
To teraz Hiszpania i mamy w półfinale mecz na miarę finału ![]()
Ja jednak kibicowałem Francji.
Nie można przejść obojętnie wobec TAKIEJ jakości.
A tak na marginesie…
3/4 ludności Maroka to Berberowie lub pochodzący od Berberów.Czarni są tam właściwie jedynie potomkami niewolników islamskich i żyją z daleka od wszelkiej cywilizacji.
Tak więc murzynów w ekipie marokańskiej nie ma co szukać…