A siatkówkę oglądasz?Jak dla mnie jest o wiele atrakcyjniejsza od dzisiejszego futbolu. No i jesteśmy potęgą światową w tej dziedzinie.
Tak ale Ty wcale nie oglądasz tych meczy.Skąd więc to przekonanie?
Ja oglądam i właśnie nieco zmieniam swe podejście.
A tu się zdziwisz. Oglądam, ale na powtórkach, jeżeli to nie koliduje z siatkówką.
Poza tym, nie ma to nic wspólnego z moim wyborem. Wolę tenis , la, ręczną, kolarstwo i kilka innych od kopanej od dawna. Żeby było ciekawie, to oglądanie dzisiejszego boksu też przestało być moim priorytetem.
A jest w ogóle boks w tv?
Ja takiego zjawiska w tym stuleciu nie pamiętam…
Dla mnie mistrzostwa świata to coś co zamyka buzię.
Nie ma nic ważniejszego.Żadne ligi,puchary i nie daj Boże,klubowe rozgrywki.W KAŻDYM sporcie.
Ważniejsze są tylko igrzyska.
Jest ale nie polecam oglądania. Do tego na polsacie dają te barbarzyństwa w klatkach.
Nie uściśliłem.
Chodzi mi o boks,zwany niegdyś szermierką na pięści.A nie o walki humanoidów zakontraktowane przez jakichś lujów z cygarami…
No ale tu chyba się rozumiemy…
Takiego boksu nie ma od lat. ![]()
Nie, nie oglądam żadnych zawodów w telewizji. Nic mnie ostatnio mocno nie wkręciło.
A ja w tv tylko sport. Nic innego mnie nie wkręca. Tv mnie odpycha. Totalne odmóżdżanie.
Ja bym chciał by mundial wygrał jakiś mały bananowy kraj. Potęgom będzie głupio
Niech dawna lub obecna kolonia zawstydzi swojego pana
Po Opolu,mam podobnie.Tylko sport.
Kino mam własne.
Wieczorem mecz USA : Australia
Szykuję się na to,o czym już pisałem…
W ogóle nie pamiętam takiego starcia…
Jankesi kiedyś nie grali wcale a Kangury…Hmmm…Polowa ich kadry,w 1974 roku,to była emigracja jugosłowiańska.W bramce był bodaj,Milisavievic ![]()
No i mamy 2:0…
Nie jest to mecz cudów,zjawisk czy artyzmu…Jedynym zjawiskiem jest bycie gospodarzem…Pamiętam Jankesów z okresu Joe Lali czy Landona…
Dzisiaj ale…Ale cóż to takiego?
Pani biegnie z whisky do rażonego piorunem Richardsa?
Tak mówią Angole
![]()
Dajmy spokój.
To druga liga pod każdym względem.
W studiu Giroud i Rooney…Bawią się raczej niż przejmują amerykańskimi"problemami" ![]()
Czuć jednak że wszyscy czekają na Szkotów!
Jak zagrają,God Only Knows…
Jedno jednak jest pewne.Na trybunach mamy wzorzec i kamera będzie miała sporo do popisu!!!
Już się cieszę!!!
Cholerny Rooney…
Prawie go nie rozumiem ![]()
W studiu Roy Keane…Szkoci-Maroko 0:1
Marny mecz,trudny do oglądania…
Czekam na 2 połowę ale…To nie jest jak dotąd,Szkocja za którą dałbym się pociąć… ![]()
Komentuje Ally McCoist i…żegnaj zrozumieniu czegokolwiek ![]()
Karny dla Szkotów???Noooo..Wishfull thinking
Nic z tego chyba nie będzie..
Szwecja-Holandia…
To może być MECZ!!!
Będzie oglądane
![]()
W Holandii nie ma innego tematu od rana. ![]()
Nic dziwnego.W dodatku grają świetnie.
Coś koszmarnego…Nie poznaję Szwedów…To nawet nie jest piach…Oni NIC nie grają…