Mundial 2026

Holandia wygrywa 3 : 0. Szwedzi potrzebują cudu

4:0 a Szwedzi potrzebują chyba raczej lekarzy.I to kilku.Tak się nie gra na mundialu.Przynajmniej Europejskim ekipom,nie przystoi…
Szwedzi grają gorzej niż my z Mołdawią swego czasu…

Fajne są tylko dziewczyny w szwedzkim kociołku…

4:1…Niezłe to było!

Dynamiczne jest to spotkanie

A o 22 czasu polskiego Niemcy zmierzą się z wybrzeżem kości słoniowej

Oczom nie wierzę gdy widzę jak Holendrzy kręcą Szwedami…
Szwedzi pewnie wyjdą z grupy ale…Gdybym nie wiedział,pomyślałbym że to mecz Holandia-Finlandia…

Jestem trochę zawiedziony Szwedami

Ale kolego,Wybrzeże Kości Słoniowej to nie dzika plaża a kraj! Z dużej litery!
Tak,to może być ciekawy mecz.

Wiem ale nie będę się narzucał AI w telefonie. Niech pisze jak chce

Aaaa…Ty z telefonu.Podziwiam :thinking:

Wygoda i mobilność. Bez kabla i konieczności wifi

Robi się ciekawie a oni idą się nawadniać…No COOR.. :angry:

W krótkich przerwach uczę się geografii
Wybrzeże Kości Słoniowej ma 33 mln ludzi. Myślałem że mniej

A ja dziękuję Stwórcy za mundial i te wszystkie mecze…
To pomaga nie myśleć o tym co zrobił ten ukraiński śmieć.

To odskocznia
W sprawie z orderem najwięcej straci Polska. Wizerunkowo, sojuszniczo i gospodarczo. Zachód może teraz otrzymać lepsze od Polski kontrakty na odbudowę Ukrainy po wojnie

Ale to już inny temat

Są inne sprawy niż interesy.A kupczenie przyzwoitością to hańba do której namawiała 1/3 społeczeństwa.I to pod przykrywką nagłego uwielbienia dla"dyplomacji".Jak napluć na prezydenta to nawet"dyplomacja" się nada…
I jeszcze to bydle udaje że nie wie o co chodzi…
Co dalej?
Nie było Wołynia w ogóle?
No bo wg. niektórych sprzedawczyków,to leży w naszym interesie…
Doprawdy, kupczący Żyd to Archanioł Gabriel w porównaniu z takimi kanaliami.

5:1…Pomijając kwestie szwedzkiej obrony i mizernego bramkarza…Holendrzy z taką grą mogą powalczyć nawet o mistrza.Zabójcza skuteczność.
Tyle że to turniej a dzisiejsi zwycięzcy za 4 dni mogą być zupełnie innym zespołem…

Wołyń był i ten żyd to wie. On chyba nie miał wyjścia. Musiał pójść na rękę wojskowym bo to oni ciągną to już 5 rok. Bez ich zaciekłości Ukrainy już by nie było. UPA, Azow i tym podobni. Szaleńcy narodowcy. Tacy są tam teraz potrzebni. Morale trzeba stale podtrzymywać. Kto wytrzyma w okopie 4 czy 5 lat? Ciota w rurkach z tęczą na sztandarze gdy nacjonalista któremu dziadek opowiadał jak to w czasie wojny bił sowieta siekierą?

I po meczu w sumie. Szwedzi mają o czym myśleć

Przyzwoitość w polityce nie ma absolutnie żadnego znaczenia. Liczy się skuteczność i realne skutki. Tak było od początku cywilizacji i trwa do dziś.