…bo wszędzie mam szafy z ubraniami i półki z butami. Ach to odkurzanie, gdy trzeba przestawić 150par butów.
spluń na to!
Sportowcy są ok. Generalnie jest to zawód, który polega na mierzeniu się ze swoimi słabościami, z zasadami, które obowiązują w sporciei też nie lubię ataków na nich.
Zamiast się tak spinać to proponuję ubrać buty sportowców, i przejść się w nich dokąd kolwiek. Problem wygląda inaczej na żywo niż przed ekranem TV, gdzie się każdy wymądzrza / bo przecież jesteśmy specjalistami od wszystkiego, i wiemy wszystko najlepiej niż najlepsi np w sporcie
Bo joko jest wróżem i zaklina przyszłość, żeby się udało. Ględzenia zamienia w życzenia. Tylko te szafy z ubraniami musi mieć gdzie stawiać…Dbaj o swoje nerwy, bo jak Ci za bardzo ubędzie ze stresu istoty szarej to nawet joko nie pomoże. Ile można zrzucać na jedną joko
Joko nie jest osamotniona, jest tu więcej mądrych niewiast. Bał bym się wymieniać po koleji by którejś nie pominąć, by nie być potem z włosów oskubany. Szare komórki są potrzebne każdemu - zdrowy czy chory. Moje po zawale mózgu słabo się regerują, ale to normalne, organizm robi co może, ja cudu nie oczekuję
Raczej odwrotnie, a przynajmniej w Polsce. Nietolerancyjni politycy i środowiska są kojarzeni z Putinem, natomiast tolerancyjni z UE.
Nie wiem kogo cytujesz ale jak nie potrafisz sam formulowac mysli to jestes tu niemile widziany.
Tym bardziej ze to klamstwa.No ale ty musisz byc ekspertem w kazdym temacie,prawda?nawet jak nie wiesz o kim mowa.
Wlasnie mi o to chodzi - dolewanie oliwy do ognia pod plaszczykiem bycia kims, kim sie nie jest - prowokacja, oparta na logice odwrotnej. Fake news i dlugfalowe powtarzanie sloganow. Rodzaj prania mozgow.
Az zaczniesz jak pies Pawlowa odpwiednio reagowac - tak jak opisales.
Putin dobry bo czarnych i pedalow nie lubi.
A czy lubi, czy nie to juz w tym momencie niewazne.
Ty nie lubisz, wiec poprzesz Putina.
Choc Ty nie baw sie w powtarzanie glupich komentarzy, juz piasala ile one bywaja warte w mojej odpowiedzi do kolegi Daniela powyzej.
Ale to prawda. Pamiętam jak to mówiła. Jeszcze o wyklętych gadała. Że to bohaterowie
Dla mnie dopoki medale zdobywa i nie afiszuje sie z homofobia w trakcie zawodow to niech sobie gada co chce.
Ostatnio premier zegnal zmarlego zolnierza wykletego, który w 1945 mial 13 lat.
Ja rozumiem, ze dzieci w tym wieku walczyly w Powstaniu, ale to nie byla AK a Szare Szeregi, konieczność lub poryw serca
A zdania nie zmieniam - ogolnodostepne komentarze na wiekszych portalach to wojna informacyjna - kto wieksza bzdure i prowokacje napisze
Mnie ostatnio zbanowali za aligatora chinskiego w kontekscie tego czeskiego krokodyla co to mial polskie dzieci kapiace sie w Odrze pozerac.
A co ja poradze, ze dorosle osobniki to max 2 metry z ogonem i najwieksze czemu zagraza to ptactwo wodne i szczury. A i to jak uda mu sie zlapac
Poza tym jak ktos lubi gadzine to maskotka idealna. Żłobu sie trzyma.
Jeśli zachowujesz się jak oszołom i obrażasz innych to musisz się liczyć z kontrą.
Sama jest sobie winna bo jeszcze dolewała oliwy do ognia wrzucając na insta homofobiczne plakaty. Obrażała też aktywistki proaborcyjne.
Potem było kilka wpadek związanych z nieznajomością skrótu LGBT.
Tak się pracuje na hejt.
Polska.
Dobra, kazdy ma prawo do ekspresji swoich pogladow.
A moze nie zawsze jest to mile widziane?
A przynajmniej nie robmy z igly widel - jak juz się siega po hejt i wzajemne opluwanie sie to nie jest to zjawisko zdrowe dla wszyskich, mniej lub bardziej zainteresowanych, stron.
Gdybym mial potraktowac Cie powaznie to bys zrozumial co to znaczy hejt bo drugigo oszoloma ze skrzywieniem psychicznym na punkcie religii choćby,takiego jak Ty to tu nigdy nie bylo.Powinienes miec bana czesciej niz “oficer zielonka”.Jak kazdy kto sie kazdego dnia dławi od nienawisci.Jesteś ostatnią pchłą ktora ma prawo wypowiadać sie na temat hejtu.
Korzystasz z przyzwolenia na to scoorvienie chyba tylko dlatego ze taplasz sie w tak lubianym tutaj,lewackim błocie.
A jak ci mowie ze jestes gdzies niemile widziany to dalej jedziesz po nie swoim podwórku.Trzeba pewnie używać innych słów.
I ty sie tego doczekasz.
Pytanie zamkniete na zyczenie autora.