No niestety…
Ale jako spadkobiercy starożytnego Rzymu to coś wymyslimy…
Kiedy to ma byc?
Już jest, hihi. Nawet dzisiaj zaczęli już grać. Chyba wszystko ogarną do przyszłej niedzieli.
Właśnie doczytałem, że ten turniej do 15 potrwa, a zaczął się 2 maja, ciekawe. Może były to gry w kwalifikacjach. Jednym słowem w południowych turniejach dominuje południowe tempo…
Iga jest rozstawiona jako jedynka, to sobie musi poczekać na kandydatkę do złupienia Nie pamiętam już tej pary, z której wyłoni się owa kandydatka, ale to jakieś mniej znane nazwiska. Przynajmniej, dla mnie.
Nie rozumiem dlaczego ciagle piszesz ze coś napisałeś
To właściwie jeszcze junior.I dlatego wręcz zdziwiłbym się gdyby ustabilizował formę np. tak, by wygrywać turnieje wielkiego szlema.
Przyjdzie czas by to zweryfikować…Carlos Moya wygrał French Open wieku 22 lat i takich Hiszpanów-gwiazd było sporo.
Ale nie przeczę ze styl tego zawodnika,jesli zostanie podtrzymany,moze faktycznie imponować i może sprawić ze będzie to tenisista z top-10 albo i wyżej.
Jako zawodowiec zaczal w 2018, w śródziemnomorskim klimacie dzieci szybko dojrzewają (fizycznie), zobaczymy jak będzie z psychiką.
Ale pomimo fiesta, sjesta Hiszpanie twardo stąpają po ziemi.
A ja Tobie mówię, że za jakiś czas to będzie TOP 1. Chyba, że pojawi się ktoś następny w jego stylu. Nie wygrywa się pod rząd z dwoma najlepszymi na świecie, ot tak sobie. Na tenisie się nie znam. Ale na motoryce sportowej już tak. Widziałem 4 jego mecze, W tym pierwszym nie pamiętam kogo z łatwością obrobił. Pojawił się ktoś na miarę Beckera, Connorsa… Oczywiście, może to być zmarnowane, nie zaprzeczam, ale na dzień dzisiejszy widzę go jako najlepszego niedługo.