Ojej losach przez ludzi mówiących w obcych językach? Przecież nie ma innego wyjścia.
Reform sądownictwa nie możemy cofnąć i nie zrobimy tego… A oczywiście przeciwnicy PiS cieszą się z możliwych kar i upokorzen Polski… Jakie to lewackie XD zróbmy więc ten ruch i pokażmy że jestem mocni jak nigdy wcześniej po 2.wojnie.
Jeśli wyjdziemy albo nas wyrzucą to polska wróci do początku lat 90.
Wyrzucenie w grę nie wchodzi ale cięcia i spychanie jak najbardziej. Prawo głosu nam odbiorą. Putin już chłodzi wódkę.
To chyba dobrze… Teraz jesteśmy podobno w czasach komuny XD
PiS nam tę komunę buduje.
Ale przecież to nie jest prawda halo ziemia. Żyjemy w najmocniejsze Polsce od lat
Heheheheh
Myślę, że nie myślisz.
Myślę że wutrzezwialem już po jednym piwie
Co nie znaczy, że myślisz.
Ale osiągnąłem prawidłową dla mnie wydajność mozgu
ciekawe
Co jest prawidłowe dla Ciebie, nie znaczy że zaimponuje innym.
Żeby wyjść z Unii, trzeba mieć z czym wyjść i mieć na to plan.
Teraz proszę, odpowiedz sobie na wielce skróconą, poniższą serię pytań i przemyśl konsekwencje wynikające z udzielonych odpowiedzi:
- Czy Polska ma konkurencyjny na skalę europejską przemysł ciężki (metalurgia, stocznie, itp.)?
- Czy Polska ma konkurencyjny na skalę europejską przemysł motoryzacyjny?
- Czy Polska ma konkurencyjny na skalę europejską przemysł elektroniczny?
- Czy Polska ma dostęp do unikalnych zasobów naturalnych na skalę makroregionalną?
- Czy obecna władza ma w ogóle jakiś gospodarczo realny plan na wypadek wyjścia z UE?
Polska to skansen Europy. Bliższy Rosji i Ukrainie niż Niemcom i Francji.
Z tym skansenem Europy to bredzisz wciąż jak nawiedzony. Zupełnie jak gumowy, tylko w drugą stronę.
Moze sie wydawac, ze skansen, ale prowadzenie skansenu przy obecnej modzie na ekologie moze byc oplacalne
40 mln mieszkańców nie będzie przecież prowadziło jednego wielkiego skanseny. Ludziom potrzebne są różne zajęcia.
Spokojnie, tylko ostatni te skanseny beda prowadzic, pod ruskim butem. Reszta wyjedzie.
Sztampowa odpowiedź, ale pewnie bardziej merytorycznie już się nie dało.
To coś ze Star Trek?
Tam Ruskich i Arabow nie bylo.
A tak serio? Wątpię czy Putin lub jego nastepcy Europie odpuszcza. A Polska po drodze.