Dam Ci przyklad…
Jestem w Poznaniu od 10.10.21 aż do 22.10…Z malym wyskokiem na Gdańsk,17.10-19.10…@benasek juz napisal ze akurat mu sie urlop konczy…I tak to wygląda…To nie jest takie łatwe!
Ja mogę. @gra na pewno też.
Jak benasek będzie miał wolne, to też się pojawi. Jak go znam. Ze mną najgorzej, ale nadrobię to kiedy indziej.
@collins02 po prostu podaj konkretną datę😏
Jest na Słowackiego,taka knajpa…Jak tam sie pieknie pije!!!
Ale nie bylo mnie 13 miesiecy wiec nie wiem czy to aktualne…
Nikt nie pali,jest przestrzeń…Tylko piątki omijać bo sie świry schodzą.W bialych szalach,przekonani o swej poezjii i jej dziejowej roli
Ja jestem palaczem…nałogowym! Birbant też
No to sobie wyjdziecie na strone…Tego sie nie ściga
Dawać datę i już
Jak wyżej…Z tym ze jeszcze musze dentyste umowić…
Będę w Polsce w tym czasie, ale akurat 16.10 ma moja teściowa urodzinki i mogę się pojawić tylko w dzień. Pobędę godzinę, dwie i potem dacie mi kopa w łeb …
Podejrzewam, że zacznę być na tyle nudny, że się będziecie mnie chcieli jak najszybciej pozbyć …
Jednak jakby co, południe w sobotę jestem w stanie zarezerwować dla Jerzego …
Zaczynam w to wszystko wierzyć…Nie wiem czy to realne ale @Vilemo ma swoją siłe przekonywania…Drań i łobuz ale jak tu sie nie uśmiechnąć…
Niczego nie obiecuje…
Mam rodzine i te nasze tesknoty…Ale coś sie wykroi…A jak nie teraz to mam jeszcze 5,5 dnia na listopad.
No ja się kuźwa prosić nie będę! Najdalej mam! Zatem proszę nie wkurzać i podać datę. Nie wolno mi się denerwować
Już od razu drań i łobuz
Ty wiesz jaka ja sympatyczna dziewczyna jestem??? Palę,klnę jak szewc ale ogólnie to uosobienie kuźwa spokoju. Mówię Ci,szara myszka!Na spotkaniach się w ogóle w oczy nie rzucam i nie odzywam się siedząc gdzieś w kąciku. Prawda @benasku?
Stworzymy kiedyś kabaret o nazwie bbc (od birbant, benasek, collins) i zaczniemy te opowieści puszczać w obieg … Za uzyskaną kasę pognamy kilka razy dookoła globu …
Kuźwa, taka fajna nazwa, ale już zajęta przez kogoś innego …
bibeco…
albo bebico, ale to już jest…
A może cobibe lub cobebi…?
Rozmowa 100 letniego dziadygi z 98 letnią babulką:
– Bebico …
– Bebi co?
– No mówia, że Bebico …
– Aha Bebico …
– Jak Bebico, to ida
– A po wiela bilety?
– Że co?
– No bilety po wiela
– Aha, bidety … A jakie bidety?
– Bilety nie bidety tu głuchy durniu!
Tak będzie, wspomnisz moje słowa
Nawet w ubraniu do jeziora wskakuje, kolego @collins02
Dziewczyna ogień … Zauważyłem jedno, gdy jest Vilemo, nie trzaskają pioruny …
Spotkała nas kiedyś burza, jak była Vilemo? Nie.
Burza się jej boi …
Rozpalenie ogniska na środku pokoju , dodam ,że podłoga drewniana była…Powiem tylko ,że potem po rozmowie z ojcem pewna część ciała płonęła mi równie mocno.
Młodsza siostrę uczyłam palić papierosy …biedne dziecko padło ofiarą wybuchu i pozbyło się grzywki na kilka tygodni. I skończyło się jak zwykle …bolało .
Bo za lekko narozrabiałaś. Jak my narozrabialiśmy, to mama tak się cieszyła, że się nam nic nie stało, że nas obcałowała zamiast nam wlać