Na jakiej zasadzie dzialają mierniki krokow?

Zawsze mozna skorzystac z anten pomocniczych
Pod woda fale zachowuja sie tez nie do konca pzewidywalnie
Ja bylam zdziwiona, ze ten nibybatyskaf
tytan tyle wytrzymal zanim razem z zaloga sie nie rozlecial na czesci pierwsze.
Kwestia ile i za co?
Ja owszem, Carpentera i w ogole co mozna i jak technologia moze nam sluzyc? Popieram. Curie z domu Sklodowska Maria jest dla mnie wzorcem ponoc moja daleka przodkini. :wink:
To znaczy w drzewie geonolgicznym pewnie mamy wspolna gałąź ktora pilujemy?

2 polubienia

A nikt nie pomyślał ze takie urządzenia powinny byc montowane na podeszwie buta po prostu?

3 polubienia

Kolego tanio, szybko i bez gwarancji

1 polubienie

Pomysł niezły, tylko potem trzeba taki but położyć na szafce nocnej i wsadzić w niego (w tę podeszwę ) ładowarkę, a to już takie jakby mniej eleganckie :wink:

2 polubienia

Aha. A corka ma buty z led (swieca sie jej i robi tym furore!) . No i własnie je ładuje - taka ladowarką jak do komórki.

2 polubienia

Zawsze mowilam ze natematyka /fizyka jest fascynujaca.
A te kroki z Ministerstwa tez zmierzy? :smile:
A rolki lib rower to policzy?

3 polubienia

A moze powierzhnie buta wykorzystac na fotowoltaike?

3 polubienia

Key Finder Bluetooth. Przypięty do kluczy brelok działa dwustronnie. Zawieruszone klucze z brelokiem znajdziemy przez aplikację w telefonie, a zawieruszony telefon zasygnalizuje (dźwięk, światło) swoją obecność po wciśnięciu przycisku na breloku.
Gorzej jak zawieruszą się obie te rzeczy. Przeciwdziałając temu, można do kluczy przypiąć drugi brelok, działający na gwizd lub klaśnięcie. Zasięg ok. 5 metrów.

Być może uciążliwe, bo to zawsze dodatkowe rzeczy w torebce, ale wyrażanie dobrego humoru poprzez gwizdanie i klaskanie w stresowej sytuacji poszukiwania kluczy, pozytywnie wpłynie na samopoczucie. :upside_down_face:

2 polubienia

Uprzedzając podobne pytania, uprzejmie zaznaczam, że krokomierz również nie policzy precyzyjnie kroków wykonanych podczas nurkowania. Nie wymagajmy zbyt wiele od prostej konstrukcji.

3 polubienia

Taaa, a do tego dodaj sobie drugi telefon, zapasowy breloczek i inne takie. U mnie sprawdza sie metoda pradziadkow. Klucze na smyczy, a telefon? Raz odkrylam, ze to cos dziwnego w lodowce to wlasnie to?
A co do rozmiarow i pojemnosci torebek?
I breloczkow? Topologia i pojemnosc tego sa niezbadane :rofl:

3 polubienia

Czemu nie zajrzysz to internetów?
https://www.google.com/search?client=firefox-b-m&q=licznik+kroków+jak+działa&oq=licznik+kroków+jak+&aqs=heirloom-srp.0.0l2

2 polubienia

Czerwona smyczka na klucze robi swoje. Gdyby jeszcze świeciła w czeluściach torebki - byłaby doskonała.

3 polubienia

Sa breloczki z diodami.
Tylko to klopot z bateryjkami.

3 polubienia

Key Finder to breloczek z czipem i baterią do kluczy, przez Bluta łączy po sparowaniu. Mam takie coś, tylko że bardzo szybko pada w telefonie bateria, zasięg to max 10 m. Płaciłem coś około 40 zł z przesyłką. Fakt że jest łącznoś dwustronna, guzikiem w czipie uaktywnia się dzwonek w telefonie, albo apka w telefonie zapika jak straci połaczenie np z kluczami, zawężają miejsce np zagubienia

2 polubienia