Na kolację 6 pazdziernika?

Dziś szowinistycznie. :grinning::wink:

5 polubień

A jak ten po lewo idzie wlasnie komus wtluc, bije zone, dzieci i zyje na koszt panstwa a ten po prawo to spoko gosc, jest fajnym kumplem, pomaga w kilku schroniskach dla zwierzat i jest przykladnym ojcem trojki dziecek?
Dodam jeszcze, ze ten po prawo zalozyl sie o 10 000$ ze ktos go zamiesci w tym ubranku w necie i oczywiscie wlasnie wygral i cala sumke przekaze dla domu dziecka … :grin::stuck_out_tongue:

To co teraz? :thinking:

7 polubień

Wybór należy do pań… :shushing_face:

4 polubienia

A jak nie ma wyboru?

1 polubienie

Jest spora grupa pan, ktore lubia facetow spod hasla

“Lobuz kocha najbardziej” :grin:

5 polubień

Obecnie wybór juz nie tylko do pan nalezy. :grinning::wink:
Ale porównując tego nowoczesnego z takimi elegantami?

image

To wlasciwie nic nowego nie wymyslili.

2 polubienia

włączając takie, które potrafią przyjść w ciemnych okularach ukrywających siniak i powiedzieć, że Przemuś mnie kocha, bo znowu był zazdrosny…

4 polubienia

I ten siniak to nie zaden golab ani grzyb a czasem spora sliwa pod jednym oczkiem lub dwoma …

5 polubień

Pisałem to nie raz, Nawet niedawno. Mody zawsze zataczają koła.

2 polubienia

Teee… @benasek pantropę już walłem, punkta możesz szykować… :grinning: :+1:

1 polubienie

Dzis Ci nie dam, bo sobie wesolo przy kieracie tancze … Za to jutro dostaniesz takiego punkta, ze jak ktos go zobaczy, z zazdrosci sie poleje … albo jeszcze gorzej, ale nie uprzedzajmy faktow. Od tego sa jasnowidze :grin:

1 polubienie

Gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy?

Mezczyzni tacy?

W kosciele kolego …

3 polubienia

Tam są piz*y a nie mężczyźni
:rainbow:

Rycerze Maryi, bo… łby zakute mają…

4 polubienia

Przegrywy zakompleksieni

Żony bardzo miłych panów to same sobie krzywdę robią. Taka pani - żona pana pracownika ZK (klawisza), to sama sobie spadła ze schodów i wybiła przy tym dwójkę górną prawą. Nie wiem jak ona to zrobiła, bo nijak mi ten ząb do spadnięcia ze schodów nie pasuje, no ale skoro tak mówi, to nie mam powodu jej nie wierzyć.

6 polubień

5 polubień

Podpisałeś na dole, podpisałeś :wink:

2 polubienia

To nie moja produkcja. Gdyby byla moja, nie byloby tam zadnej litery …

2 polubienia