Na logikę biorąc, to zbliżamy się do zapowiadanego

przeze mnie finału?

Ilość wypadków drogowych rośnie u nas najbardziej na świecie, mimo zbudowania imponującej sieci dróg szybkiego ruchu. Nigdy tak nie rosły iloci podpaleń, ani ataków nożowników. Do tego susza
hydrologiczna..

Uczeni nie przypuszczali, że cywilizacyjna nieharmonijność bezmyślnego, ogłupianego
gatunku ludzkiego, nie może być zaakceptowana przez Siły Wyższe.

Następny: https://wydarzenia.interia.pl/mazowieckie/news-pozar-w-zabkach-zapalily-sie-samochody-trwa-akcja-strazakow,nId,22177496

Chory czy turysta?

1 polubienie

Zwierzęta wypadków nie powodują i nie giną w nich. To nasze stalowe wynalazki je wywołują. Gdyż są nie harmonijne. Ptaki nie zderzają się w locie. Zwierzęta lądowe też nie.

2 polubienia

Wiesz, że z mojego punktu widzenia jest do zaakceptowania moja przeprowadzka - choćby okresowa - do większego mieszkania jakiejś pani, np..

Niezupelnie.
Zwierzaki nas uzupelniaja a my? Tez potrafimy.
Moze lepiej, ze człowiek w kwestii wolibialka bodune. Moze kidys tylko tkankę mięsna z fabryki bedziemy jeść ?

Podasz termin i bedziesz go bronił jak niepodległości?

2 polubienia

Na 99 % kres cywilizowanego, patologicznego, nieharmonijnego, ogłupianego gatunku ludzkiego nastąpi w ciągu maksymalnie 3-5 lat, bliżej 3, ale najprawdopodobniej w ciągu 2 lat.

Przypomnij sobie, że już raz coś takiego przepowiadałeś i obiecywałeś nam, że jeśli się to nie ziści, to wycofasz się z publikacji dalszych postów na Pytamy.

1 polubienie

Jest tu grono wielce sympatycznych osób, które mnie prosiły, abym stąd nie odchodził, stąd nie odszedłem..

Pomarzyc dobra rzecz.

Obiecywal?
Putin też

Beze mnie ludzkość nie miała by praktycznie żadnych szans ratunku, bo niczego mądrego i ważnego nie ogarnia..