Na początek wesołego łykenda

Pewna pani w pył rozbiła tzw męską logikę, kiedy tłumaczyła policjantowi, dlaczego nie ma przy sobie prawa jazdy.
Otóż, twierdziła z niezachwianą pewnością, że nie ma tego prawka, ponieważ wczoraj zmieniła torebkę, dlatego, że założyła inne buty…
Proste, nie… :crazy_face:

Autor nie będzie miał pretensji przy odstępstwach od temata, byle by do śmiechu było…

7 polubień

Kościół informuje, iż zdrady małżeńskie powyżej 60 lat, nie będą już traktowane, jako grzech, ale jako cud…

5 polubień

Zydzi juz dawno uznali, ze w prezerwatywie to nie zdrada :joy: kontaktu bezposredniego nie ma :joy_cat:

2 polubienia

Odnośnie Żydów, to pytali koledzy jednego Mośka, co na wojnę się wybierał;
– A powiedz ty nam, Mosze, po co ty na tę wojnę idziesz?
– Żeby zabijać, gwałcić, rabować…
– A jak ciebie zabiją?
– Mniee…? A za co?

7 polubień

Rada birbanta.

Gdy jest zmiana czasu, to należy o godzinę wcześniej zacząć pić, bo dzień robi się krótszy o tenże godzinę. Sam @Devil to potwierdzi.

5 polubień

Proponuje dwie godziny, unikniesz jet lag :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

2 polubienia

6 polubień

Po kolei, bedzie mial wiecej czasu na bzykanie? Albo zle myślę?

2 polubienia

Potwierdzam.

1 polubienie

W przyrodzie nic nie ginie i zawsze kiedyś się przyda. Ta ostrzegająca tablica przyda się przy zmianie czasu na letni. Jest bardzo ładna, więc niech sobie spokojnie poczeka na swój czas.

3 polubienia

Problem w magznowaniu przydasiów

2 polubienia

Takie jedno i takie ładne, to się przecież gdzieś zmieści :wink:

2 polubienia

Zmieniając kolor butów, ale też ich fason, należy zmienić torebkę, tak aby pasowała do butów. To oczywiste. A że, w ferworze tych zmian, zapomniała o prawku? Cóż, Prawko jest schowane w torebce, nie widać go, więc jego kolor nie razi :slight_smile:
Kobieta :slight_smile:

4 polubienia

Wpada bandyta do wiejskiego sklepiku i, celując pistoletem w kierunku starej babiny, co stała za ladą, wrzeszczy;
– dawaj kasę!
– Grycaną cy jęcmienną?

6 polubień

Poprzez :meat_on_bone::beer: czwarty wymiar :face_with_thermometer::sneezing_face::face_with_head_bandage::thinking:

W latach komuny krążył dowcip jak to niebieskooka blondynka przyszła do Polmozbytu i powiedziała, że chce kupić samochód pod kolor oczu.
Odpowiedziano jej, że wymianą tęczówek sie nie zajmują.

3 polubienia

…zwłaszcza jak się ma setki par butów we własnym domu;)

1 polubienie

Polmozbyt? Tam sie zadna wymiana nie zajmowano
To co opisujesz jako dowcip powstało pozniej. Blodynki jako w przyrodzie występują, ale w Polmozbycie takie cos?
To bylo panstwo w państwie, ale jednak swoje ograniczenia mialo

1 polubienie

Się śmiejesz. Kiedyś pracowałem jako doradca biznesowy w Plusgsm. Wjeżdżam do firmy, a właściwie nie wjeżdżam a klient odbiera mnie gdzieś na stacji benzynowej terenówką i po chwili wiem że dobrze że tak jest. No ale nadchodzi wybór aparatów… Wtedy wybór był troszkę inny jak obecnie. Dla klienta aparat wybraliśmy w 10 sekund. Dla żony… Ja prdl kobitka była z telefonami w garażu, przy butach i torebkach. Stanęło na tym że pan obiecał żonie wymianę samochodu bo telefonu się nie dało dobrać pod kolor. A torebkę przy okazji samochodu też dostała pewnie nową.

4 polubienia

Torebka do nowego samochodu obowiązkowo nowa. Nawet jeśli stara pasuje, to świeżość torebki i samochodu przecież nie może się różnić, no bo jak to tak?

4 polubienia