Torebka to często wiele rzeczy… Zawsze mnie zastanawiało dlaczego są takie ciężkie.
W ogóle ci co alkoholu nie piją, szybciej umierają jak donosi ten link …
Woda na młyn dla kolegi Devila …
No bo tam jest sporo rzeczy. Ale wszystkie są potrzebne. Większości z nich nie użyje się ani razu, ale gdyby chciało się użyć, a tego by nie było?
Nie mam linka ale kilka dni temu gdzieś czytałam, że nawet wino i to niekoniecznie w sporych ilościach też skraca życie.
Pies wie, komu wierzyć. Link jest - na niebiesko …
No jak to komu? Temu, co konkretny link podał.
Ja się nie upieram.
Róbta co chceta.
Uwierzyłeś już?
Znałam takich co w niebieskość wierzyli i niebieski kolor lubili.
Jak skończyli?
A czy to ważne, że marnie?
Gdybym miał wierzyć we wszystko co przynoszą linki, to musiałbym też wierzyć wisielcom …
A jak samochód 10 letni to też torebka używana?
Bo prawdziwa kobieta w torebce oprocz niezbędnych przedmiotów to i pol litra upchnie kolego
nieeee pól litra tyle nie waży
Nigdy takiego staruszka nie mieliśmy, bo zwykle po czterech latach zaczynają się już drobne usterki, to wtedy znowu wymieniamy, bo latanie i naprawianie jest jednak uciążliwe, ale wydaje mi się, że do starego samochodu tym bardziej torebka nowa, żeby koleżanki nie myślały, że finansów brakuje.
Ja napisalam oprócz
No własnie 4-5 letnie auta to skarbonki. Auto jak używane kupuje się jak poprzednik wszystko co trzeba wymieni.
My właśnie takie skarbonki sprzedajemy
Mam obecnie 2 auta… no 3 z autem mojej pani. Najmłodsze ma 8 lat najstarsze 11 Tylko że ja wolę auto fajne, duże i mocny silnik niż jeździć nowym pierdzidełkiem.
Nasze jest nowe, ale czy pierdzidełko? Z tego co zapamiętałam ma koła piętnastki i to jest sporo, bo poprzedni model miał czternastki. Nie wiem o co z tym numerem chodzi, ale taką rozmowę słyszałam.
No i wysoko się do niego wsiada. Ja z kolei nie lubię tyłkiem po ziemi szorować.
Dobra wystarczyło mi że koła 15 cali. To małe. Takie mają miejskie auta i to na prawdę pierdzidełka. Najmniejsze autko u mnie ma 16 cali największe 19 . Za to koszt opon boli…
Przecież w mieście mieszkam, to jakie mam mieć? Terenówkę jakąś?
No fakt. Ale to pierdzidełka.