Na początek wesołego łykenda

Powiem to mężowi. Ucieszy się. :joy:

1 polubienie

A ja auta nie mam. Daje zarobic taksówkiarzom, komunikacja zbiorowa i w najgorszym przypadku wynajem też są

2 polubienia

Do innych aut przywykliśmy. U mnie skóra czy climatronic to norma. Ale auto u mnie nie jeździ po mieście a w trasach.

Koła 19`` :thinking:
To jakimś pierdzidełkiem popierdzielasz.

2 polubienia

C300 obecnie.

Toć mówię. Popierdółka.

.napęd na przód, opony niskoprofilowe, koło 48``.

2 polubienia

Zapewne.

A mnie się wszystko popierdzieliło. mąż akurat się przebudził, więc zapytałam. Osiemnaście cali mają nasze koła i jest SUV, ale powiedziałam mu, że to i tak pierdzidełko i teraz ciekawa jestem czy zaśnie, czy będzie to przeżywał. :joy: :upside_down_face:

3 polubienia

No to SUV nooo faktycznie koła duże. Suwa miałem dziękuję miałem Dacię Duster i wielki z zewnątrz a w środku maleńki.

1 polubienie

Ale to służbowe było

Nie wiem. Nigdy Daci nie mieliśmy. Ten to Honda. Zresztą nieważne jak się nazywa, Ważne, że granatowa. Idealnie pasuje do mojego płaszcza! :wink:

2 polubienia

Spoko. Ja bym inną markę wybrał. Ale to moja sprawa. Hondy są super ale do 8-10 lat a dla mnie są zbyt surowe w środku.I za dużo wołają za dodatki przy nowym aucie z salonu.

1 polubienie

No ale dodatki są potrzebne. Chociażby metalowe listwy na zewnątrz (od razu ładniej wygląda) Inne dodatki mnie nie interesują. Tym się mąż zajmuje. :wink:

1 polubienie

No raczej listwy są mało ważne. Mnie bardziej interesuje tapicerka, klimatyzacja, systemy bezpieczeństwa, silnik, wygląd wnętrza, bagażnik i jego wymiary.

1 polubienie

Mialam auta sluzbowe daczka taczka tez sie trafiła
Prowadzenie auta jest dla mnie koniecznoscia nie przyjemnoscia

Ale chyba nie duster? Wiesz jak miałem dostać to auto myślałem fajne…

Tapicerkę mamy zwykłą materiałowa, nie skórzaną. Bagażnik nas nie interesuje, bo wcale nie używamy (zakupy walimy na tylne siedzenia). Na systemach bezpieczeństw się nie znam. Bez klimy chyba już nie ma samochodów. W środku bardzo mi się podoba, mimo, że uważam, że francuzy ładniej robiły. Ale tu też może być :wink:

1 polubienie

Honda jest surowa. Bagażnik? co kto lubi. A klima a climatronic to duża różnica

1 polubienie

No nie wiem, bo się nie znam. Sprawdź w necie co ona ma. Honda CRV 2020.

1 polubienie

To się wybiera w saonie. A myślałem ze tą masz… Dla mnie to okropne auto ale mam inny gust. Miłej nocy spać czas

1 polubienie