Na początek wesołego łykenda

A co to jest?

3 polubienia

Kulki chinske, zwyczajowo noszone dla wzmocnienia miesni pochwy. Ale kto wie czy nie prototyp tampaxa
W kazdym razie skosnoocy traktuja to jako afrodyzjak mechaniczny. Ale biorac pod uwage ile tam jest przedziwnych przesadow?

2 polubienia

Chińczycy pełno dziwnych wynalazków mają :thinking: :wink:

2 polubienia

Mąż przyprowadza żonę do psychologa;
– panie doktorze, zrób pan coś, bo moja żona jakaś taka apatyczna, nic jej się nie chce i w ogóle…
Lekarz porozmawiał z kobietą, a następnie w obecności męża, przytulił ją, pogłaskał i kilka razy pocałował. I tak rzekł do męża;
– właśnie tego, pańska żona potrzebuje. Nie musi być codziennie, ale, powiedzmy co drugi dzień, np, we wtorek, środę w piątek, no i, powiedzmy w sobotę…
– ok, to ja w poniedziałki i środy mogę ją tu do pana przyprowadzać, ale, kochanieńki, w piątki i soboty, to wykluczone, bo w piątki mam karty z kolegami, a w soboty piwo…

5 polubień

To ja teraz rozumiem dlaczego ci psycholodzy tacy dziwni. Jak oni muszą tak co drugą naprzytulać i nagłaskać…
Tylko dlaczego psycholożki też są dziwne? :thinking:

3 polubienia

Bo; dziwny jest ten świat… :shushing_face:

2 polubienia

Dlatego trzeba dbać o swoje wewnętrzne dziecko.

2 polubienia

Bo czasami pacjentem jest facet :slight_smile:

3 polubienia

Masz rację!
Ale że ja sama na to nie wpadłam? :wink:

2 polubienia

Od autoterapii mojego wewnętrznego dziecka jestem już gruba jak bańka. Skąd wziąć takiego psychologa jak wyżej? :drooling_face:

1 polubienie

Chyba popytać znajomych, no bo skąd?
A może to niekoniecznie musi być psycholog?
Spróbuj.
Może ktoś inny też się nada? :wink: :sunglasses:

2 polubienia

Psa sobie kupić :stuck_out_tongue_winking_eye:
Przytuli sie, na spacer wyproadzi.
Alez tu dzisiaj pustki…

2 polubienia