Nie to bylo dawno taczka nastepca tej osobowki z lat 70 fatalnie trzymala sie zakretow. Duster podejrzewam, ze tez przerost formy nad trescia, ale auto tu tanie. Ostatnim moim wlasnym bylo renault megane kombiak wypasione. Dzielny pojazd
Ale jak pisałam w przeciwienstwie do mieszkania auto nie jest moim priorytetem przynajmniej nie dzisiaj
Silnik Twojego, to popierdółka w porównaniu z tym, czym jak jeździłem i jeszcze mnie płacili całkiem nieźle. Największy, to 560 KM, no i jeden osioł…, tzn…, ja…
Za kierowcę w czolgu robiłeś? Czy traktor?
MAN TGE 560. Ciągnik siodłowy. A, jakby to nasze panie interesowało, to kolor miał biały…
Wchodzi facet do sklepu, gdzie wszystko było po 5 zł. i pyta; - czy mają państwo benzynę?
Torebka do auta? Oczywiście musi pasować. Nowe auto=nowa torebka. Koleżanka twierdzi też, że mowy facet = nowa fryzura
Moje najstarsze auto (zresztą pierwsze) miało 18 lat, nie zdążyłam wyrobić mu dowodu sosbistego, bo mi go z parkingu pod blokiem ukradli. Takie ładne było
E… biały - wciąż brudny Czerwonych nie mieli?
Tak! W zapalniczkach
Nie interesuje, białe kozaczki to obciach
Miałem; Mecedes Actros - 440. Dwa razy srebrne Scanie, był czarny Stralis Iveco, brązowe Volvo, zielony DAF, granatowy Renault Magnum i jeszcze kilka innych, w więcej, niż w jednem kolorze…
Autobusy, któremi jeździłem były bardziej kolorowe.
Koleżanko @okonek proszę o kolorek dla gry za te zapalniczki.
A odnośnie tych zapalniczek, to ten facet powiedział; -to proszę zatankować co połowy…
Przypomniałeś mi faceta, który kupował kuli na mole
Ale z wyglądu ci przypomniałem?
Hahaha… Ten facet od kuli na mole jest świetny!
Przychodzi facio do sklepu.
-poproszę kuli na moli. Zapłacił. Poszedł.
Przychodzi następnego dnia:
-poproszę kuli na moli, ale sto paczek.
-po co panu aż tyle?
-a pani myśli, że to tak łatwo taką kulą mola trafić?
A kupowałeś kiedyś takie kulki?
Dlaczego? Niepraktyczne, ale mnie się podobają, no, ale ja sama jestem obciachowa :))))
Praktyczne czy nie? Temat butow jest niezglebiony
Chodzilam w bialych i to z marszczona cholewka. I czulam sie dobrze. Co do moich gustów ubraniowych? Patrz punkt wyzej
Chyba nie?
To nawet nie wiesz jak nimi celować, żeby trafić!