Na podwieczorek 3 lipca?

5 polubień

Ja się nie mylę po spożyciu.

“Napoje alkoholowe zawierające wódkę wpływają niekorzystnie również na układ nerwowy, co w efekcie upośledza funkcje odpowiadające za mowę, motorykę i lokomocję. Pierwsze objawy uszkodzenia mózgu spowodowane nadmiarem alkoholu to problemy z pamięcią i koncentracją oraz opóźniona reakcja na bodźce zewnętrzne”. …

3 polubienia

Możesz już iść

1 polubienie

Nie przejmuj się. Mam te same objawy a nie piję. Co lepiej robić - tak jak Ty, czy jak ja? Już sama nie wiem. :thinking: Idę na spacer. :raised_hand_with_fingers_splayed:

2 polubienia

Tak jak ja. Alkohol widocznie nie ma tu znaczenia. Pij

ALE MLEKO TEŻ NIE

5 polubień

Iii tam…, człowiek nie wielbłąd i napić się musi. Kaktusem też nie jest… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Rybko! Adolf był prawie zupełnym abstynentem-czasem jedno piwko tylko golnął i do czego doprowadził…

2 polubienia

Precz z abstynentyzmem! Kolega @Devil mnie poprze…

4 polubienia

Won!

Słaby był nawet w piciu. Ciota

1 polubienie

I jak na spacerku? Postawił ktoś chociaż drinka? :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Prochy brał i leki to nie pił poza tym on był z Austrii tam nie ma takiej kultury picia jak w Niemczech w Bawarii Przemówienia musiał też głosić wojnę prowadzić no to jak po pijaku?

1 polubienie

Naszemu Olkowi,nie przeszkadzało to państwa prowadzic😉

3 polubienia

Za to dragów sobie Adolf nie zalowal. I niby wegetarianin, a wątróbkę jadał.
Zresztą wiekszosc dyktatorów miała
lub ma problemy z ukladem trawiennym i dieta. Albo robiono wokol tego zaslone z dymu i luster, bo bali się otrucia?
Choć w przypadku Stalina, to u niego zamilowania do permanentnego stanu niewazkosci ukryc sie nie dalo.

2 polubienia

Olek po szkoleniu w Moskwie :joy::joy::joy:

1 polubienie

Adolfa tak załatwił jego lekarz osobisty :wink:
Lubił widocznie eksperymentować a chętnych nie było to znalazł jelenia…

1 polubienie

W gornej Austrii sie nie pije???
Nie ma zwyczaju zalewania sie w trupa, ale do niedawna bylo 0,8 dla kierowców. A piwo i malpki na każdej stacji benzynowej ( fakt sklepy zamykali o 18, a knajpy rzadko pracowaly dluzej niz 20-21. Za to od 6 rano.

1 polubienie

On się uzaleznil wczesniej, ten to tylko kontrolowal.

1 polubienie