Na TVP1 już się zakończył dokument o migracjach harmonijnych motyli,

które przebywają tysiące kilometrów i wznoszą się na wysokość kilometra. Ludzie są za głupi, aby to potrafili, co Rusałka Osetnik. Spija sobie pożywny, darmowy, smaczny nektar, przy okazji harmonijnie zapylając harmonijne rośliny.

Proszę tu nie reklamować wiadomonacyjnej TV. :rofl:

2 polubienia

Reklama doskonałego systemu harmonii natury (DSHN-u), ma zawsze swoją wartość.

Sport i przyroda to jedyne rzeczy w których nie grzebie Kurski

1 polubienie

Jak nie. Przeca świat Jaro stworzył :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Co to za reklama, że film sie zakończył? Trzeba było napisac kilka godzin wcześniej, to byśmy gromadnie oglądali te motylki.

2 polubienia

Na początku byli Jarek i Lech?

1 polubienie

Ooo Boże xd

1 polubienie

I Lech chciał latać. Zatem przymocował pióra woskiem do ramion… Wzbił się aż do słońca i zaczęło się robić gorąco od promieni. I pióra zaczęły wypadać Lech pikował i zahaczył ramieniem o brzozę. I jebs o ziemię. Tak poległ Lech.

2 polubienia

Nie mów tak do mnie przy wszystkich… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Napisał tylko nasz kolega myśli że mamy przycisk przewiń i widzimy wcześniejsze wpisy.

1 polubienie

Weź ty se lepiej wykup dostęp do HBO lub Netflixa. Filmy przyrodnicze, różne różniaste na okrągło.

Wystarczy mi tego co mam, a mam jeszcze sporo wartościowych książek do przeczytania. Swoją światopoglądową mądrość uzyskałem przed erą informatyczno-internetową. Wystarczyło obserwować, myśleć, czytać.

@harmonik Myślałam że już wiesz wszystko i nie potrzebujesz więcej czytać, oglądać, poznawać…

Pisał. Zmienil naglowek pytania.
Jak spojrzysz to pytanie ma 1 dzien.

Fakt, nie potrzebuję już czytać, oglądać, poznawać, bo wiem wystarczająco dużo, więcej od wszystkich ludzkich uczonych razem wziętych… Czytam, oglądam wartościowe tematy dla przyjemności.

@harmonik Dlatego warto mieć HBO i Netflixa - dla przyjemności.

On tak zawsze robi najpierw pisze że zaraz się rozpocznie o któreś tam godzinie program potem robi edycje i pisze że właśnie trwa taki i taki program o harmonijnych zwierzetach gdy się skończy robi edycje że właśnie skończył się taki i taki program o harmonijnych zwierzetach

1 polubienie

Ludzie nie są za głupi tylko nie mają fizycznych możliwości do tego jeszcze tego nie zauważyłeś? Równie dobrze mógłbyś oczekiwać że pies zacznie latać poza tym ludzie jako jedyny gatunek może latać nie mając możliwości fizycznych

1 polubienie

Nie każdy ma te same kryteria wartości, ciekawości i przyjemności…