Nadal uważacie, że nasz kraj jest tolerancyjny i marsze neofaszystów nie mają znaczenia?

To swoista hipokryzja. Jak Polak wyjechać za chlebem do Kalego, to dobrze. Jak Kali do Polski przyjechać, to źle…

6 polubień

w Polsce najwięcej “numerów” odwalają Polacy.

5 polubień

No najwiecej polacy przecież to normalne.
Ale w Szwecji najwięcej już nie Szwedzi itp…
Hipokryzja? Nie przeszkadzają mi imigranci ale fajnie by było nawet tak normalnie

Ja też nie chodzę na koncerty disco polo, nie chodzę też na procesje, pochody czy manifestacje - bo nie lubię.

Czyli też mamy chodzić w burkach? Spódniczka może i kogoś prowokuje, ale nikomu nie szkodzi.
A co do manifestacji, to nie należy ich zakazywać, tylko organizować tak, aby nie przeszkadzały w życiu innych. To samo dotyczy zresztą pielgrzymek, ulicznych strajków i biegów ulicznych dezorganizujących ruch drogowy
.

1 polubienie

Mieszkam we Wloszech i wolalbym isc noca przez Neapol,niz przez moje Jaworzno,czy Katowice,
Juz nie poruwnuje do miejscowosci,gdzie mieszkam,bo tutaj,nawet moja zona sie nie obawia,wyjscia po zmroku.

może zostali wysłani na odwyk :smiley:

Wiesz jak yo jest.
Nie chca imigrantow.
Ale gdy trzeba latac kolo starego dziadaka,bo ma spire oszcxedmosvi,to nie przeszkadza imigrantka,bo wezkie 1/3 tego co by wziela rodaczka.
A najlepiej,gdyby pracowala,za miske ryzu i obslugiwala przy okazji,cala rodzine.a gdyhy jeszcze dupy dawala,to juz jest super.
Rowniez pozadni sa imigranci,ktorzy pracuja za friko po 14-16h/dzien.byle umowy nie chciao,bo wtedy,niech wraca do siebie
Jak to sie zmienia punkt widzenia,gdy cos na tym imigrancie sie zarobiczysta hipokryzja i wyrachowanie,