Spaten do joko wędruje za rozwiązanie … Tylko niech nie woła, że nie chce bo piwa nie lubi. Spatena polubi
Kto następny?
Spaten do joko wędruje za rozwiązanie … Tylko niech nie woła, że nie chce bo piwa nie lubi. Spatena polubi
Kto następny?
Tutaj na forum, to ja wszystko lubię.
A Spatena to najbardziej!
A ściągę do tego?
Ściąga jest u góry temata, wystarczy spojrzeć …
rozwiązałam, ale od piwa wolę likierek
Chcialbym moec poczucie humoru i uniejetnosc opowiadania historyjek ciekawych…
Geberalnie umiejetnosci spoleczne ktore umozliwilybymi znalezienie prxyjaciol
Odejdz od ekranu. I zacznij myslec o sobie. Nie jak wygladasz, ale kim jestes
Chcialbym mieć dar poruszania się z prędkością większą niż światło. Uprawiałbym wtedy turystykę międzyplanetarną.
Yuppi!!! przyjmij mnie do klubu?
Pierwsze rozumiem jako nie, ale dalej?
Wybacz auto i Cezar na monecie sa poza moim zasięgiem skojarzeń
Świetny rebus, ale, poradziłem sobie. Zadzwonię i podam rozwiązanie. Będzie okazja pogadać. Wczoraj wieczorem odcięło mi, niespodziewanie neta.
A to ‘NIE’ to nad czym leży? Jak się nazywają takie jeziorka - mikrusy?
Wytrzeszczam te swoje ślepka, wyczeszczam i widzę niespodziewanie wielką zdolność u kogoś do rebusów robienia.
Największy problem z odblokowywaniem piorunami jest taki, że znacznie częściej permanentnie wszystko blokują.
Oczko wodne?
Oczywiście Tylko policz ile tam tych oczek jest…
Dodam że wstydem, ze ostatnia ilustracja nie jest całkowicie poprawna. Birbant słusznie mi zwrócił uwagę. Przyznaje się bez bicia, zrobiłem błąd i nie mogę go tu poprawić. Dlatego podpowiem, że to moneta która waży ok 30kg i jest ze srebra… Teraz musisz sama dojść, jak nazywala się w starożytności jednostka miary pieniądza zawierająca ok. 30kg srebra…
o ile dobrze pamietam to talent.
To już masz 2/3 rebusa zrobione. Jeszcze z tymi autkami jakoś połącz i sobie za rozwiązanie możesz postawić drinka.
dzis mam dzien na odwyk