Jak to dobrze, że sejm nie ma ważniejszych spraw. A może skoro ludzie przenoszą wakacje (czyli lato) na październik, to pani Witek przeniosła Prima Aprilis na dzisiaj???
![]()
Jak to dobrze, że sejm nie ma ważniejszych spraw. A może skoro ludzie przenoszą wakacje (czyli lato) na październik, to pani Witek przeniosła Prima Aprilis na dzisiaj???
![]()
Zdążyłem już to przeczytać wcześniej. No cóż, spełnia się wola 10 milionów wyznawców, PiSu.
Zaczęło sie. Będą wsadzać za kostium.
Początek opresji i terroru ![]()
No i mamy dwa tematycznie podobne pytania, widac pani Witek zalazla za skore. @Szczery_do_BULU, @Bingola ustalcie, ktore mam zamknac, zeby sie nie dublowaly. W zamknietym wstawie odnosnik do drugiego.
Zmylił mnie tytuł o jajeczku, więc w to nie wchodziłem. Proponuję zostawić wcześniejszy temat.
Ok.
Twoj temat zamykam
Czesc dyskusji o tym problemie znajdziecie
Anonim wysłał tę petycję ??? anonim w koloratce? Jak to tak bez danych personalnych??
Walka z pogaństwem.
Będą karać mandatami dzieci???
Watpie czy w koloratce, az tak by sie chyba nie wyglupili. Woleli sie posluzyc kims innym. Najlepiej poboznym narodowym patriota.
A jak przypadkiem załóżę koszulkę z kościotrupem w Halloween - bo taka moda, bo tak lubię, to co też mandacik 500zł??? haha będą odbijać dzieciom 500plus w jeden dzień za cały miesiąc- parszywe gnidy. I
Przeciez kasa sie konczy.
Dzis podawali, ze premier z prezesem ponoc znow nocke zarwali…
@birbant o walentynki! po cholerę nam to święto? a co z topieniem marzanny na wiosnę ?to dopiero zwyczaj, gdy się jakąś kukłe niesie i wrzuca w wody… może zaczną karać za topienie marzanny? to w końcu zaśmiecanie …
No kończy się… o “nagrodach” dla posłów osłów jakoś już mniej głośno , pewnie po cichu porozdawali…
Rodziców. Do obozów będą wysyłani.
Kasa się kończy? A jaki to problem? Dodrukuje się.
Najpierw trzeba miec na papier i farbe, bo tego tez moga nie dac na kredyt. ![]()
Dotychczasowy dodruk sie kończy. I papieru brakło.
Chłostą ![]()