Jak to dobrze, że sejm nie ma ważniejszych spraw. A może skoro ludzie przenoszą wakacje (czyli lato) na październik, to pani Witek przeniosła Prima Aprilis na dzisiaj???
Jak to dobrze, że sejm nie ma ważniejszych spraw. A może skoro ludzie przenoszą wakacje (czyli lato) na październik, to pani Witek przeniosła Prima Aprilis na dzisiaj???
Zdążyłem już to przeczytać wcześniej. No cóż, spełnia się wola 10 milionów wyznawców, PiSu.
Zaczęło sie. Będą wsadzać za kostium.
Początek opresji i terroru
No i mamy dwa tematycznie podobne pytania, widac pani Witek zalazla za skore. @Szczery_do_BULU, @Bingola ustalcie, ktore mam zamknac, zeby sie nie dublowaly. W zamknietym wstawie odnosnik do drugiego.
Zmylił mnie tytuł o jajeczku, więc w to nie wchodziłem. Proponuję zostawić wcześniejszy temat.
Ok.
Twoj temat zamykam
Czesc dyskusji o tym problemie znajdziecie
Anonim wysłał tę petycję ??? anonim w koloratce? Jak to tak bez danych personalnych??
Walka z pogaństwem.
Będą karać mandatami dzieci???
Watpie czy w koloratce, az tak by sie chyba nie wyglupili. Woleli sie posluzyc kims innym. Najlepiej poboznym narodowym patriota.
A jak przypadkiem załóżę koszulkę z kościotrupem w Halloween - bo taka moda, bo tak lubię, to co też mandacik 500zł??? haha będą odbijać dzieciom 500plus w jeden dzień za cały miesiąc- parszywe gnidy. I
Przeciez kasa sie konczy.
Dzis podawali, ze premier z prezesem ponoc znow nocke zarwali…
@birbant o walentynki! po cholerę nam to święto? a co z topieniem marzanny na wiosnę ?to dopiero zwyczaj, gdy się jakąś kukłe niesie i wrzuca w wody… może zaczną karać za topienie marzanny? to w końcu zaśmiecanie …
No kończy się… o “nagrodach” dla posłów osłów jakoś już mniej głośno , pewnie po cichu porozdawali…
Rodziców. Do obozów będą wysyłani.
Kasa się kończy? A jaki to problem? Dodrukuje się.
Najpierw trzeba miec na papier i farbe, bo tego tez moga nie dac na kredyt.
Dotychczasowy dodruk sie kończy. I papieru brakło.
Chłostą