Najważniejsza tradycja.. Podzielimy się jajeczkiem?

Jak to dobrze, że sejm nie ma ważniejszych spraw. A może skoro ludzie przenoszą wakacje (czyli lato) na październik, to pani Witek przeniosła Prima Aprilis na dzisiaj???

:open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

1 polubienie

Zdążyłem już to przeczytać wcześniej. No cóż, spełnia się wola 10 milionów wyznawców, PiSu.

2 polubienia

Zaczęło sie. Będą wsadzać za kostium.
Początek opresji i terroru :pensive:

3 polubienia

No i mamy dwa tematycznie podobne pytania, widac pani Witek zalazla za skore. @Szczery_do_BULU, @Bingola ustalcie, ktore mam zamknac, zeby sie nie dublowaly. W zamknietym wstawie odnosnik do drugiego.

2 polubienia

Zmylił mnie tytuł o jajeczku, więc w to nie wchodziłem. Proponuję zostawić wcześniejszy temat.

3 polubienia

Ok.
Twoj temat zamykam

1 polubienie

Czesc dyskusji o tym problemie znajdziecie

1 polubienie

Anonim wysłał tę petycję ??? anonim w koloratce? Jak to tak bez danych personalnych??

3 polubienia

Walka z pogaństwem.

2 polubienia

Będą karać mandatami dzieci???

1 polubienie

Watpie czy w koloratce, az tak by sie chyba nie wyglupili. Woleli sie posluzyc kims innym. Najlepiej poboznym narodowym patriota.

1 polubienie

A jak przypadkiem załóżę koszulkę z kościotrupem w Halloween - bo taka moda, bo tak lubię, to co też mandacik 500zł??? haha będą odbijać dzieciom 500plus w jeden dzień za cały miesiąc- parszywe gnidy. I

3 polubienia

Przeciez kasa sie konczy.
Dzis podawali, ze premier z prezesem ponoc znow nocke zarwali…

3 polubienia

@birbant o walentynki! po cholerę nam to święto? a co z topieniem marzanny na wiosnę ?to dopiero zwyczaj, gdy się jakąś kukłe niesie i wrzuca w wody… może zaczną karać za topienie marzanny? to w końcu zaśmiecanie …

3 polubienia

No kończy się… o “nagrodach” dla posłów osłów jakoś już mniej głośno , pewnie po cichu porozdawali…

3 polubienia

Rodziców. Do obozów będą wysyłani.

1 polubienie

Kasa się kończy? A jaki to problem? Dodrukuje się.

3 polubienia

Najpierw trzeba miec na papier i farbe, bo tego tez moga nie dac na kredyt. :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Dotychczasowy dodruk sie kończy. I papieru brakło.

3 polubienia

Chłostą :wink:

1 polubienie