Narodowi polscy idioci?

Po co im to?
Ja też się nie szczepie a siedzę cicho

5 polubień

Niestety, na głupotę szczepionki nie wynaleziono.

5 polubień

To podpalenie to kojarzy mi sie z podpaleniem ambasady rosyjskiej XD moze to i to, to prowokacja xd
Albo z czasami hitlera cos mi sie kojarzy i jednym wydarzeniem, ale nie wazne ekhem xd

A ja tam szybko zaaplikuje sobie johnsona, zeby tylko wrocic do ludzi pierwszej kategorii, w koncu przestana mnie traktowac jak podludzia bo bede miec papier xd

21 wiek… kto by pomyslal…

A tak sie zarzekalem… ale coz… zmieszali z blotem i zmusili… nie ma mocnych chcacych zyc normalnie… trzeba klęknąć

Dzis we wszystkich dziennikach hiszpanskch sprawa Bialorusinki w polskiej ambasadzie i podpalenie punktu szczepien.
Dobrze, ze jeszcze nie bylo o kierowcy autobusu i dziewiętnastolatki, ale bijatyki na ulicach z trupem w tle maja wlasne.
Co do ambasady? Trzeba sie wykazac, nie pierwszy raz polskim rekami inni kasztany wyciagaja. Bo nie mam zludzen, ze to sie odbije na losie mniejszosci polskej na Bialorusi.
A szczepionki? Cos mi to przypomina lesne urodziny Hiltera i bratanie sie z chuliganeria w Dzien Nepodleglosci. Spirala przemocy sie nakreca. A brak reakcji na wystapienia wielu politykow w randze arcybiskupa (nie tylko ponizej takowej tez, o cywilnych nie wspominajac) tylko dolewa oliwy do ognia.
Ile nas dzieli od pierwszego samosądu zwanego linczem? I kto bedzie pierwszy? Ktoś zaszczepiony czy teczowy? A moze dwa w jednym? Dla odmiany i do tego feministka?

3 polubienia

Ale wstyd.
Dziki kraj.
Ten kierowca busa był na antydepresantacj i opoidach.

Wiem, ten czlowiek nie powinen siedziec za kierownica. Cos tam pisali, ze wczesniej juz wykazywal nieodowiedzialne zachowania jako kierowca, tylko nie udalo mu se nikogo zabic. Ludzie leczeni psychotropami?
To rodzaj narkotykow, lek owszem, ale czy ktos pilnuje dawkowania?
I uswiadamia pacjenta, czym to skutkuje?
A to towarzystwo urzadzac draki na ulicy tez nie powinno.
Psy kota pilnowaly?

1 polubienie

Nie wiem co,nie wiem jak,od kilku godzin jestem w innym świecie wałkując Memories…

1 polubienie

Badania i testy zawodowe przeszedł bezbłędnie. Miał się bać napaści agresorów. Bo tam bójka była.

Wiem, czytalam.
Te testy to mi przypominają jakoscia przeglad techniczny dopuszczajacy skladaki auta ze szrotu na polskie drogi.

1 polubienie

A ja o problematycznym szczepieniu chciałbym zapomnieć, nie kryję się z tym. Dojdzie do tego że ktoś się doigra wyroku, gdy stanie się tragedia - ktoś / dziadek, babcia, matka z dzieckiem / spłonie żywcem, przez takie głupie niepoważne zachowanie. Tacy jesteśmy bohaterzy - zwłaszcza w grupach. Są inne sposoby by okazać niezadowolenie. Normalny człowiek tak się nie zachowuje - nie podpala, nie niszczy karetek, mienia szpitalnego, nie grozi śmiercią lekarzom czy ich rodzinom. To nie średniowiecze

2 polubienia

Problem poważny bo praktycznie nikt nie panuje nad bałaganem / chaosem, w sumie także innymi aspektami
życia obywateli - głównie podwyżki towarów czy tłuste koty.Niedługo wybory i nikomu nie jest na rękę wprowadzanie porządku, by głosów nie stracić w pacyfikacji. Podobnie policja robi podchody / puszcza oczko / by naród zmienił o niej zdanie

2 polubienia

Ciemnota w Polsce była zawsze, tylko mało kto o niej słyszał. Niestety, dzięki internetowi całe to gówno wypłynęło na szerokie wody

7 polubień

Ciemnota? To mało powiedziane. Tu dochodzi jeszcze coś. Jakaś ukryta złość. Tylko skąd ona się bierze? Stąd, że zaszczepieni nie będą narażeni? Czy to zawiść pomieszana ze strachem przed szczepieniem?

2 polubienia

Możesz mi wierzyć lub nie - twój problem. W takim bałaganie jest ukryty cel. Winny główny lalkarz w tym teatrze parodii który pociąga sznurki w ukryciu. Dopuki on się nie uspokoi to spokoju w ludziach nie będzie. Rząd myśli o sobie nie o kraju, o szczepionkach.

2 polubienia

Syndrom psa ogrodnika - sam nie zje i drugiemu nie da.
Nie masz wrazenia, ze to nie tylko szczepionki, z “problemem aborcja i antykoncepcja” jest podobnie.
Na dziewczyne, ktora zginęła rozjechana przez kierowce na psychortropach leje sie hejt, ze nastoletnia matka dzieciom smiala pojsc na impreze?
W piekle polskiego kotla diably pilnowac nie musza.
@kaziu, ten zamelinowany na Żoliborzu to ma dobra, komunistyczna szkole.
Tez napuszczali jednych na drugich. To tylko ciag dalszy …

3 polubienia

3 polubienia

Wiekszosc tych dziel obrazaraczrj zmysl estetyki. Ale i ak sie nalezy cieszyc, ze katolicy na czele z Reszardem Nowakiem i torusko - moherowa trzodka z samczka alfa Sobecka na czele jescze tych artystów z bozej laski sądach cigaja a nie zalatwiaja sprrawe za pomoca kałaszy i wiązki granatow.
A ze katolicy w wiekszosci?
Wynika to chyba ze specyfiki innych religii dominujacych judaizm i islam nie posluguja sie szuka figuratywna - zydzi do złotego cielca sie nie modla, natomiast islam zakazujac personifikacji Allaha jst czuly na slowo pisane (Szatanskie wersety czy Claidia Schiffer w 1994 w kiecce na kazie gdzi na skadinad ksztltnej piersi wyhaftwano fragmenty Koranu, masakra w redakcji Charlie Hebdo), co niestety niewiele sie rozni od filozofii rodzimych “wyznacw jedynej prawdziwej wiary i ideologii”