Nastepna siostra....skad oszusci wiec wiedzieli, kogo maja oszukac?

https://leczyca.naszemiasto.pl/siostra-zakonna-oszukana-stracila-kilkaset-tysiecy-zlotych/ar/c1p2-27898251

Każdy pragnie miłości

Jakiej milosci, jak policjant rzekomo ja oszukal a to byl przebieraniec?

Bo tylko takie … @Devil .
To nie pragnienie miłością a na oszustwa?
Sprany mozg?
Nie wiemy jakiego argumentu użył kanciarz .
@Nunu nie wiem? Ja bym szukala przecieku wewnetrznego. Ksiądz zakonnica?

1 polubienie

Nie ogarniam tej skali, jak można mieć tak pusto we łbie, by nabrać się na podobne idiotyzmy. Sorry, ale to jest dla mnie kosmos bezmyślności.

Jest.
Nieatety matka przelozona w czesci osob prowdzi pranie mozgu.
Reszta nie składa slubow wieczstych

1 polubienie

Właśnie taka myśl przemknęła przez mą głowę, czy efekt zrycia bani nie jest aby pochodną religii, ech. Sorry. Wiem, że to politycznie niepoprawne podejrzenie, ale jednak zdroworozsądkowo rzecz biorąc, takie się pojawiło, ech… Że jak ktoś potrafi uwierzyć w niepokalane poczęcie i chodzenie po wodzie, to potrafi też uwierzyć w to, że policjant przekazuje informacje o planowanym ataku na konto bankowe, zamiast zająć się włamywaczem, ech… :winking_face_with_tongue:

2 polubienia

A skąd t siostra miała tyle forsy?

2 polubienia

To pytanie przyszlo mi do glowy jako pierwsze…podobno siostry nie maja praktycznie swoich pieniedzy, wiec ktos musial wiedziec, ze ona ma dostep do pieniedzy.

2 polubienia

Powinni to wyjaśnić, bo tak to dziwnie wygląda. I to że siostra została okradziona a np. zakon.

1 polubienie

Na tym forum niepoltyccznie?

Ja sie przyczepie do słów urzywanycjhawb lobelzywie w zapisie doslownym. Choc cenzuraura zlikwidowana. Mamy swoje podejzcie do religii. Nie zabijac bez potrzeby
:sweat_smile:

Hm, jeśli nie zmienisz swoich literówek, przestanę reagować, a szkoda, bo masz fajne przemyślenia. Jednak forma ich wyrażania mnie obrzydza. Rozumiem autyzm, nie wyśmiewam, jednak uważam, że minimum staranności edycji postów jest pożądane. Mniej pośpiechu przed wysłaniem, więcej dbałości o literówki. Błagam.

Postaram sie byc bardziej komunikatywna
:rofl: problem edycji? Na ekranie mam poprawnie a chiński sukinkot wysyla zapis z brulionu.