Nasza Planeta Ziemia przez cały czas wiruje wokół swej osi,

a jednocześnie cały czas krąży wokół Słońca, a wraz z Nim wiruje wokół Centrum naszej Galaktyki, a wraz z Nią przemieszcza się wobec większej Struktury. Pewne jest, że jesteśmy mniej niż patologicznymi mikrobami, nie rozumiejącymi niczego mądrego i zamiast żyć harmonijnie, aby zjednoczyć się z DSHN-em i czerpać z tego zjednoczenia wszelkie korzyści i wiedzę, walczymy o ludzkie durne idiotyzmy i rozwijamy naszą nieharmonijną, kretyńsko-idiotyczną cywilizację. Mam rację?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

To wina Kopernika. To on ruszył Ziemię, czego wynikiem jest nasze zakręcenie.

STOP NIEHARMONIJNYM WIROM !!!
ZATRZYMAC TO WSZYSTKO W PIZ.U !!!

5 polubień

Po co zatrzymywać, niech się kręcą…, czego nawet nie odczuwamy zbytnio, poza wiatrami i chmurami, poza dniami i nocami, poza porami roku…

1 polubienie

Moim zdaniem Ziemia nie wiruje, tylko obraca się. Przecież czasami słyszy się, że Ziemia wykonała obrót, a nie jakieś tam wirnięcie. :wink:

1 polubienie

Potocznie, wirowanie jest szybsze od obracania się…

To wszystko jest mocno zakręcone.

az dziw, ze sie trzyma kupy

Dlatego warto żyć w harmonijnym uproszczeniu, a nie w znoju, trudach, niepewnościach…

To jakiś wstep do kazania?

1 polubienie

Mnie to najbardziej zastanawia ta cała grawitacja.
To znaczy akurat teraz mnie najbardziej zastanawia.

2 polubienia

Ta cała dylatacja czasu też mnie zastanawia.
Moim zdaniem nie została udowodniona.
To, że jakieś procesy w jądrze pierwiastka zachodzą wolniej im silniejsza grawitacja to jeszcze nie jest dowód na dylatacje czasu

Podobno zbytnie zastanawianie się prowadzi do osiwienia…

Ale to tylko wtedy jak sie martwisz czy komuś sie spodoba to co wymyśliłeś

Jedni siwieją bo myśleli i nic nie wymyśleli a muszą udawać, że tak.
Ja sie zastanawiam bo dosyć istotne tematy. W tej chwili mają wpływ nie tylko na świat nauki

Ale sie dla siebie zastanawiam a nie dla nobla

1 polubienie

Świat nauki i religii, to żenada… Mędrzec z Nazaretu miał zalecać, aby być jak dzieci, bo dopóki nie staniemy się jak bliskie Natury i DSHN-u dzieci, nie wejdziemy do Jego Świata Równoległego.

I jego poprzednik – OZYRYS!

2 polubienia

No, jako żywo…

Czyli już Ozyrys czuł, że bedzie d o o p a blada z tych całych piramid i całej reszty.
Pewnie rzucili go krokodylom na pożarcie a potem udawali, że był ich najlepszym kumplem

1 polubienie

Ale to w sumie nie jest nic nadzwyczajnego.
Większość ludzi tak ma, że sie nienawidzi nawet z rodziną za życia ale jak ktoś umrze to strach przed zemstą zza światów karze im pamiętać ich w samych superlatywach i palić co tydzień znicze

1 polubienie