Nawet godziny 22 jeszcze nie ma

… a już nie ma z kim gadać.
Forum upadło?
Inne czasy?
Starzejemy się?
Dziecinniejemy?
Znudzenie?
Obojętność?

A potem admin sie odezwie.I znowu zacznie się płacz i zgrzytanie zębów.Jak to w historii.

Jak to “już nie ma”? Ja dopiero siadam. Wieczór się zaczyna :slight_smile:

2 polubienia

Grzecznie dbają o swoje zdrowie. Tydzień się kończy, nawet @devil zmęczony po zimnym dniu…

Pozmywac trzeba po kolacji :wink:

1 polubienie

Bo udajemy, że mamy jeszcze jakieś życie oprócz forum, np. że wpadła do nas sąsiadka na kawkę i ploteczki :grin:

3 polubienia

Ja mam swoje życie i właśnie skończyłem książkę Zoffi Kossak-Szczuckiej.Piękne,szlachetne pióro choć podejrzewam że nigdy do tego nie wrócę…Mimo iż krucjaty,krzyżowcy a przede wszystkim,skomplikowane i czasem zaskakujące relacje chrześcijan i muzułmanów Saladyna,bywają fascynujące.To taki specyficzny temat gdzie wolę opracowanie historyczne niż opowieści na tym tle,snute.
Teraz słucham sobie płyty Neila Sedaki ale już z lat 70-tych.Dojrzałej,troche w stylu Stephena Bishopa…U nas znanego albo z programów Niedzwiedzia albo…z filmu Tootsie,z Dustinem Hoffmanem.
Przestawianie mebli"pod Święta",zakończone,wspomnienia dot.Stonesów na fejsie,także :innocent:
https://www.youtube.com/watch?v=jLwjZqUThKo.
Skończę piwko i idę spać. :blush:

2 polubienia

Tylko pozazdrościć! :wink:

1 polubienie

No i przez to,nie poszedłem spać…
Taki szczeniak ze mnie…Wciąż mi życia mało i mało…
Teraz zestawiam głos Peggy Lee z głosem Nancy Wilson oraz ich orkiestry…Gdzie były różnice?
I teraz to dopiero masz obraz świra,prawda? :joy: :joy: :joy:
O 6 rano,jeśli się nie mylę… :innocent:

1 polubienie

U mnie dziś święto.
Dzien Konstytucji.
Czyli przypomnienie “ciemnemu ludowi” :wink:, że ma nie tylko prawa, ale i obowiązki. Oczywiscie komunisci bojkotują.

2 polubienia

Z reguły kładę się o 22. To jest dobro, którego rzadko zaznać mi było przed emeryturą. To teraz korzystam… :sunglasses:

3 polubienia

Skoro to widać…Parszywe gnidy są widoczne.Zapewne pozostałość po rewolucyjnych anarchistach :exploding_head:

No niezupelnie, to juz pokolenie, które kupuje wille na kredyt i walczy z banksterami w wenezualskim stylu.
Tu raczej poparcia za duzego nie mają.
Jednak ludzie wolą bardziej centrowy socjalizm, taki co daje pracujacym i placacym podatki, a nie rozdaje co nie swoje. Widac to jużteraz po klesce powodzi w okolicach Walencji. Komunisci znikneli z horyzontu zdarzeń. Troche pyskowali w socjalmediach, ale żeby cos konkretnego zaproponowali?
Wolontariuszy chcieli zgarnac pod skrzydla, ale sie nie dali. To, ze pomagasz? Nie znaczy, ze Lenin i Marx cos maja do tego
Zreszta konstytucja jest demokratyczna, to nie polega na tym, ze jeden mowi a reszta demokratycznie slucha przecież?.
A kto by się w ogole tym przejmowal? Wolne jest do poniedzialku (6 i 8 to święta, niedzielne przechodzi na poniedziałek). Najlepszą formą pomocy jest przyjechac jako turysta i dać ludziom zarobić - nie wszystko woda porwała. Walencja jako miasto ucierpiala niewiele.
A wracajac do komuszego feminizmu? Wiecej szkody niz pozytku z tego, duzo krzyku na ulicach, mało działań. W koncu tez maja swoich posłów w Kortezach.

1 polubienie

Świetny przykład!!!
Taaaak…Zapewne tak to wygląda.
Mendy z ryjami pełnymi haseł ale pozamykane w swych salonikach.Ciekawe ile za nie płacą…Przypomina mi sie sprawa z ok. 2000 roku gdy w Szwecji ktoś sie domagał retorycznie"sprawozadania" za zużyte paliwo z eksluzywnych vanów,używanych przez komunistyczne bojówki.Ekskluzywnych na owe czasy…
Ok.To nie ma sensu.To sie nigdy nie zmieni i tylko szlag człowieka trafia że hitler is dead a stalinwskie wszy kąsają nadal…

Niech no by tylko do mnie wpadła sąsiadka. Na kawce by sie nie skończyło :slight_smile:

2 polubienia

Tak jak u nas bolszewicy z PiS bojkotowali konstytucje przez 8 lat.

1 polubienie

I tak trzymaj! Uczciwi ludzie po tej godzinie już śpią. Noc to czas szatana i złodziei! :slight_smile:
PS. No chyba, że ktoś czuwa, żeby spać mógł ktoś. :slight_smile:

3 polubienia

Przekażę tę obietnicę Twoim sąsiadkom, to się nie dasz rady opędzić
:grin:

2 polubienia

A jasne, wdzięczny będę. Chcesz kontakty?

2 polubienia

Sama się z nimi skontaktuję :wink:

1 polubienie

Troche inaczej, bo PiS sie do koryta dorwał. Tu najwyzej jakies obrywy zgarna, a ze tego mało to się żrą między sobą.
Maja zresztą inna konkurencje - partie nacjonalistyczne, na które nie zawsze patrząc czy to prawe czy lewe tacy Baskowie czy Katalonczycy predzej zagłosują niz na fioletowych czyli komunistow.
Zreszta tu paleta kolorow jakie przyjmuja partie lepsz od gejowskiej flagi :wink::joy_cat:
A Maduro pertoboliwary się skończyły.