Nic śmiesznego

3 polubienia

Na Targowku powstal plac zabaw dla bobrow i psieckow za 500tys. z budzetu obywatelskiego. Podobno wyglada inaczej niz to, na co ludzie glosowali i chyba nie spelnia norm. Jakby ktos znalazl to ostrzegam, bo gdzies widzialam komentarz specjalisty od kontroli, ze tam mozna sie zabic bedac dzieckiem.

1 polubienie

Biedny :frowning: https://www.facebook.com/dolnoslaska.policja/posts/zasnął-na-robocie-26-latek-włamał-się-do-pomieszczenia-gospodarczego-zjadł-cukie/1530525861469594/

Spiaczka cukrzycowa?

1 polubienie

Innego pana prokurator oskarzyl o wyludzenie, bo wzial pieniadze za pobicie a zlecenia nie wykonal.

1 polubienie

Prokurator to z Ziobrą w jednel lawce siedział?
Czy pozal die Boże newsolap potrzebowal pieniedzy i AI zatrudnil, bo darmowa?
A w Łodzi tez sa szmatlawce gazetowe, nawet dwa. Dziennik Łódzki i bardziej radykalny w kwestiach sensacji, kiedys popoludnidniowka Express Ilustrowany. Te ostatni z tradycjami siegajacymi 1923 roku.
Co ciekawe do dziś jeszcze ma wydanie papierowe, przynajmniej jeszcze w ubieglym roku kochanego szmatlawca widzialam na stojaku w spozywczaku.

Dlaczego nie podasz linku do tej kryptoreklamy wyprzedazy smieci?
Na temu wychodzi taniej i bez nerwow…

1 polubienie

*podczas podróży po Polsce natknąłem się na zjawisko, które coraz częściej pojawia się na straganach i bazarach

Gość całkowicie odklejony od rzeczywistości i nieobeznany.
W cywilizowanych rejonach globu robienie w uja jest zautomatyzowane.

Eee ono dziala nawet zdalnie

Tlumaczyc chyba nie trzeba?

1 polubienie

2 polubienia

Coś z archiwum?

2 polubienia

1 polubienie

Jak nie pojdzie jako dzielo sztuki to moze naiwnym sie sprzeda w formie designerskiego drapaka dla kota?

1 polubienie

4 polubienia

Mąż odwozi do szpitala rodzącą żonę - nauczycielkę polskiego. Ta nazajutrz dzwoni do męża i mówi:
-Kochany, jestem taka szczęśliwa! Wyobraź sobie: rodzaj żenski, liczba mnoga!

4 polubienia

Dowiedziałam się, dlaczego męża trzeba dobrze karmić. Bo jak się go byle jak karmi, to on wtedy chudnie. Jak chudnie, to spodnie z niego spadają. I to nie w naszym domu. :innocent:

3 polubienia

Biedne spodnie :neutral_face:

1 polubienie