Nie byłby taki bezwartościowy, bo swoją wiedzę miał. Ale za granicę, to już by go nie wypuścili. A tak to wyszło, że władze go do USA wysłały.
A wczoraj tak sobie myslalem w zartach XD ze jeszcze pewnie zostanie znowu jakims bohaterem opozycyjnym czy tvnu to by byly jaja XD
Miały sens, bo łagodniejsi po wpierdolu byli i bali się bardziej ludzi krzywdzić w zadymach. Oni, naprawę się nas bali i jak tylko mieli hasło, że są tacy, w których i ja bywałem, od razu przestawali bohaterzyć. Niejeden w szpitalu lądował.
Bo oni byli w grupie odważni i najlepiej by bezbronnym wpieprzyć.
Bohaterem to on nie zostanie, a juz na pewno nie TVN, bo sie z Lukaszenka zbratal.
co innego jakby zwial walczyc w partyzantce razem z bialoruska opozycja i padl w pierwszym starciu…
I zawsze napici byli, bo przed każdą akcja dostawali gorzały. W czasie zadym nie odpowiadali za nic. Lali, jak popadło i kogo popadło. Dlatego, trzeba było studzić ich zapały.
Zacznijmy że oni nie trzeźwieli.
A po za tym komuny nie obalił Kukliński a Harmonik.
Dla mnie to postać kontrowersyjna. Sama jestem ciekawa Waszych opinii.
swiat szpiegow. kazda proba zdrobienia ze szpiega bohatera konczy sie cyrkiem medialnym.
Assange potwierdzi.
I został za to bardzo mocno ukarany.
Przecież kobiety też służą w prawie wszystkich armiach świata nawet w niektórych krajach islamskich gdzie panuje surowy szariat i trzeba zakrywać włosy lub twarz przy czym wojsko jest w większości krajów dobrowolne a w takiej armii Izraela to jest kompleta swoboda że robią sobie rozbierane fotki śmiejąc się i wygłupiając potem wrzucają to do sieci ale to większości małolaty od 18 do 20 lat z obowiązkowego poboru Na dowód zdjęcie kobiet w irańskiej armii
Gdzie diabeł nie może…
Gdzie oni znajdują tyle kobiet dobrowolnie zgadzajacyc sie byc ubrane tak samo jak kolezanki?
Z tiktoka czy instagramu to chyba nie, no tam ubranie symboliczne bywa?
Mundurki to mi wystarczyly w harcerstwie
Widocznie poświęcają się w tej sposób dla ojczyzny chodząc tak samo ubrane Kiedyś mundurki wystarczyły dzisiaj to gdzie tam markowe ubranie z logiem adidasa i masą dziurą w jeansach