Panowie cierpicie na prostatę, artretyzm czy może Alzheimera?
U mnie prostata. Od pewnego czasu przerwy na siusiu się wydłyżyły, Ale w tym wieku to norma
Ale punkt 4 zajebisty
Zajebisty to jest Punkt 5
Nie. Punkt 4
A Ty się nie znasz bo ani wyposażenia, ani doświadcznia Ci brak.
Masz chyba Alzheimera
Myślę, że nawet gdybym miał, to myszkę kot z Alzheimerem by rozpoznał. A do rozpoznania myszki… patrz poprzedni mój post (bo zapomniałem o czym pisałem)
Właśnie widzę, że nie przestaje ci kapać, weź otrząśnij się wreszcie.
Te szkła lepiej nowe zamów, albol napełnij szlachetnym trunkiem, bo kiepsko widzisz
Przecież widzę, że Tobie to kapie na stopy , bo masz prostatę. Patrz pierwszy post.
Kady facet ma prostatę, ale powiem Ci szczerze, nie powinnaś nam tego zazdrościć,
Nam też się zdarzy, że poleje się po nogach…
No chyba dowcipu o wielokrotnym orgazmie nie wypada mi przytaczać
Tutaj wszystko wypada
juz chyba ktos to wstawial, nikt sie nie zgorszyl…
Teraz to ja natychmiast chcę wiedzieć o czym był ten dowcip. Nie żebym była ciekawska. Co to to nie. Wcale a wcale. Nic a nic. Tylko tak sobie bym chciała wiedzieć
jesli mysle o tym samym co kolega @Szczery_do_BULU?
Pan Bóg pyta Adama i Ewę: - Kto chce sikać na stojąco? - Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam. - W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm.
Znaczy wacek prawdę ci powie. Ja to się zastanawiam jak to robią grubasy z wielkim brzuchem. Muszę się mocno wychylić by go zobaczyć
po to ponoc wymyslono lusterka
Zobacz na seks stronie, pewnie podnoszą sadło do góry partnerce, by zakotwiczyć.