od poniedziałku…
Ja sie przytwitam i od razu hurtem, życze miłego tygodnia!
Cześć kocie! Zawsze zastanawiałam się ile kota zostałoby w takim kocie po ogoleniu ![]()
No i zobaczyłam jedną taką bidulkę, pozbawioną sierści z powodu zaniedbania przez właściciela (skołtuniona sierść, w żaden sposób nie dała się już wyczesać) ![]()
Cóż miłego może tkwić w poniedziałku?
![]()
Dzien dobry, poludnie dobre i wieczor tez super!![]()
Na razie dobry… ![]()
Odlotowego tygodnia! ![]()

Szef każe , sługa musi ![]()
Miłego dnia.
…a dobrą masz pamięć czy tych nie przywitanych zapiszesz w swoim notesiku?![]()
Gdyby nie było dobrze widać: to jestem ja. Joko. Proszę mnie nie zapamiętywać i nie zapisywać. napisałabym wierszyk ale nie potrafię.![]()
Dzień dobry i miłego dnia życzę ![]()
I jak się odnajdujesz wśród naszej ekipy? Dobrze zrobiłam zachęcając do poznania ?
Miałaś nosa uważając, że się tu odnajdę.![]()
I pomyśleć, że to ja chciałam przytrzymać Cię na naszym temacie (który zresztą co chwilę ma inny tytuł, bo ciągle nas kasują).![]()
Tam jest jeszcze parę osób spoko, dawaj ich tu do nas ![]()
Ewa, oni wiedzą o nas. Od nich samych zależy to, czy tu przyjdą. Są przywiązani do kafe. Tam “się wsiąka” i trudno odejść. Jedna osoba na pewno przejdzie ale jeszcze nie teraz.![]()
No tak, nic na siłę :)))
ta rasa neva maqerade to potomek kotow syberyjskich i himalajskich lub syjamkow - jest solidnej budowy, ale na przyklad taki zmoczonyy czy ostrzyzony pers to potrafi wyglac jak szczur.
Ja bym się tam za bardzo nie cieszyła kochani, bo…

![]()
![]()
Może to, że występuje tylko raz w tygodniu…![]()
Aszka…![]()
Taka delikatna…![]()
Tu zamiast serc powinny być też rozchachane buzie jak na fejsie ![]()
Mnie się zaczął tak sobie… jestem niewyspana, zmęczona, więc to znak, że w końcu dobro pierd@lnie znienacka! Super! ![]()
![]()
![]()