Jak wiadomo, Rząd Światowy nakazał producentom szczepionek umieszczenie w nich nanochipów w celu podania ich jak największej liczbie ludności i kontrolowania populacji.
I tak sobie pomyślałem - przecież każda broń powoduje niemal natychmiast pojawienie się antybroni. Skoro są chipy, to zaraz ktoś wyprodukuje antychipy, które po wszczepieniu blokują te wszczepione antyludzkie.
A może na tym zrobić biznes? Wiecie jakie byłoby zapotrzebowanie?
Bywali papieże i antypapieże, to czemu nie ma być antychipów, jak są chipy…?
Zastanawiam się, natomiast, dlaczego nie wymyślono antychipsów, jak są chipsy… ?
Znowu strzał w kolano. Polski Żont zamówił szczepionki w opakowaniach zbiorczych (po 10 jednostek w jednej ampułce). Teraz w krwioobiegu jednego będą nadawać trzy chipy, a w krwioobiegu dwóch nie będzie miało co nadawać.
Zachipowanie takiego jednego z trzema chipami jednym antychipem nic nie wniesie.
.no chyba, że się go finansowo skaleczy trzykrotnie.
O czym Waść prawisz???
Jestem juz tym tak zmeczony ze nie odrózniam kpiny od powagi…
Joaquin Phoenix…
On ma w sobie coś psychopatycznego…Ale za role Johnny’ego Casha,powinien dostac przynajmniej nominacje do Oscara.
To Ty nie wiesz?
Oczywiście, że ludzie wymyślili antyczipy na czipy, ale ci co wymyślili czipy od razu także wymyślili antyczipy na antyczipy i pozamiatali temat.
No to może jakieś proste zagłuszarki da się wymyślić? Polacy akurat w zagłuszaniu mają spore sukcesy!
Niech mnie któryś zdenerwuje, to już innej zagłuszarki nie będzie musiał wymyślać!
Swojego czasu byłam fanką Casha. Kuzyn przysłał mi jego album i na podstawie tekstów piosenek próbowałam uczyć się angielskiego Miałam układ choreograficzny do jednej z jego piosenek
Po prostu - idol. Minęło mi, ale sentyment został
W takim razie,koniecznie zobacz,“I Walk The Line”.Jeden z lepszych filmow biograficznych.Plus KAPITALNA Reese Witherspoon,ktora poza rolą w tym filmie,jawila mi sie raczej jako aktorka rozrywkowa…
O Cashu mogłbym długo ale tutaj country raczej nie budzi emocji
eee dlaczego? ja tam dobre country lubie,
nie jest to muzyka na kazda okazje, ale zla nie jest.
No chyba pamiec Cie zawodzi lub dziala selektywnie…
Nie kojarzysz tekstów w stylu ze to"disco polo dla Amerykanow"???
to raczej nie ja powiedzialam - no moze w zartach kogos cytujac.
faktem jest, ze polskie wersjie country najczesciej do udanych nie naleza. w tym przypadku jak juz ma byc biesiadnie to wole szanty.
Musk i Gates coś o tym wiedzą.
Jak wy to robicie? Było o czipach-antyczipach a wylądowaliśmy w country?
Piosenka jest dobra na wszystko?
No pewnie ze nie Ty…Nawet tego nie sugeruje…Zle mnie zrozumialas.Musialem potem 15 minut wstawiac tutaj nagrania ktore,jak mam nadzieje,skutecznie ośmieszyły tamte tezy…
Tak jak na rakiety – antyrakiety, na torpedowce – kontrtorpedowce, na ścigacze – uciekacze (marynarka francuska ), na materię-- antymaterię, na radary – antyradary, na tykwę – Antykwę, mógłbym tak w nieskończoność
Zaciekawiłeś mnie. Nie wiem co to jest ‘kwa’ (czyli anty Aktykwa).