Nie uważacie, że to dziwne, że nikt jeszcze nie wymyślił "antychipa" na szczepionkę?

Jak wiadomo, Rząd Światowy nakazał producentom szczepionek umieszczenie w nich nanochipów w celu podania ich jak największej liczbie ludności i kontrolowania populacji.
I tak sobie pomyślałem - przecież każda broń powoduje niemal natychmiast pojawienie się antybroni. Skoro są chipy, to zaraz ktoś wyprodukuje antychipy, które po wszczepieniu blokują te wszczepione antyludzkie.
A może na tym zrobić biznes? Wiecie jakie byłoby zapotrzebowanie?
obraz

3 polubienia

Wymyślono:

5 polubień

Bywali papieże i antypapieże, to czemu nie ma być antychipów, jak są chipy…?

Zastanawiam się, natomiast, dlaczego nie wymyślono antychipsów, jak są chipsy… ?:crazy_face:

5 polubień

Znowu strzał w kolano. Polski Żont zamówił szczepionki w opakowaniach zbiorczych (po 10 jednostek w jednej ampułce). Teraz w krwioobiegu jednego będą nadawać trzy chipy, a w krwioobiegu dwóch nie będzie miało co nadawać.
Zachipowanie takiego jednego z trzema chipami jednym antychipem nic nie wniesie.

.no chyba, że się go finansowo skaleczy trzykrotnie.

3 polubienia

O czym Waść prawisz???
Jestem juz tym tak zmeczony ze nie odrózniam kpiny od powagi…

3 polubienia

Joaquin Phoenix…
On ma w sobie coś psychopatycznego…Ale za role Johnny’ego Casha,powinien dostac przynajmniej nominacje do Oscara.

3 polubienia

To Ty nie wiesz? :face_with_raised_eyebrow:

Oczywiście, że ludzie wymyślili antyczipy na czipy, ale ci co wymyślili czipy od razu także wymyślili antyczipy na antyczipy i pozamiatali temat.

4 polubienia

No to może jakieś proste zagłuszarki da się wymyślić? Polacy akurat w zagłuszaniu mają spore sukcesy!

5 polubień

Niech mnie któryś zdenerwuje, to już innej zagłuszarki nie będzie musiał wymyślać! :wink: :joy:

6 polubień

Swojego czasu byłam fanką Casha. Kuzyn przysłał mi jego album i na podstawie tekstów piosenek próbowałam uczyć się angielskiego :slight_smile: Miałam układ choreograficzny do jednej z jego piosenek :slight_smile: Po prostu - idol. Minęło mi, ale sentyment został :slight_smile:

4 polubienia

W takim razie,koniecznie zobacz,“I Walk The Line”.Jeden z lepszych filmow biograficznych.Plus KAPITALNA Reese Witherspoon,ktora poza rolą w tym filmie,jawila mi sie raczej jako aktorka rozrywkowa…
O Cashu mogłbym długo ale tutaj country raczej nie budzi emocji :thinking:

3 polubienia

eee dlaczego? ja tam dobre country lubie,
nie jest to muzyka na kazda okazje, ale zla nie jest.

1 polubienie

No chyba pamiec Cie zawodzi lub dziala selektywnie…
Nie kojarzysz tekstów w stylu ze to"disco polo dla Amerykanow"???

to raczej nie ja powiedzialam - no moze w zartach kogos cytujac.
faktem jest, ze polskie wersjie country najczesciej do udanych nie naleza. w tym przypadku jak juz ma byc biesiadnie to wole szanty.

Musk i Gates coś o tym wiedzą.
:wink:

2 polubienia

Jak wy to robicie? Było o czipach-antyczipach a wylądowaliśmy w country?
Piosenka jest dobra na wszystko? image

3 polubienia

No pewnie ze nie Ty…Nawet tego nie sugeruje…Zle mnie zrozumialas.Musialem potem 15 minut wstawiac tutaj nagrania ktore,jak mam nadzieje,skutecznie ośmieszyły tamte tezy…

1 polubienie
1 polubienie

Tak jak na rakiety – antyrakiety, na torpedowce – kontrtorpedowce, na ścigacze – uciekacze (marynarka francuska :slight_smile: ), na materię-- antymaterię, na radary – antyradary, na tykwę – Antykwę, mógłbym tak w nieskończoność :slight_smile:

4 polubienia

Zaciekawiłeś mnie. Nie wiem co to jest ‘kwa’ (czyli anty Aktykwa). image