Nie skomentuję tego, bo nawet nie wiem jak. Brak słów.
O wyrwanych zdrowych zębach słyszałem, znam jeszcze kilka przypadków zaszycia narzędzia w trzewiach po operacji albo jakiejś waty. Ale nogi pomylić? Człek omylną istotą jest.
Oj zdarzaly sie takie przypadki, ze operowano nie to co trzeba, a zdarzalo sie niewlasciwego pacjenta.
Zwykle starannie ukrywane.
No ale noga???
Nie wyobrażam sobie.
Może dlatego, że niedawno leżałam w szpitalu z panią po amputacji nogi. Właściwej. Co i tak jest tragedią.
A co dopiero amputacja zdrowej?
Też nie rozumiem.Tym bardziej ze z artykulu nie mozna sie niczego dowiedzieć.
A jesli ktos mając do “dyspozycji” 2 nogi i to w czasie pokoju a nie w warunkach frontowych,nie odróznia chorej od zdrowej,najwyrazniej nie jest lekarzem.
Niby proste ale rozwijac tego nie bede bo ktoś powie ze mam obsesje.
Moze jednak sezon ogorkowy sie zaczyna?
Oby…
Czyli tabloid rownie wiarygodny jak pomysly interii/wp/onetu razem wzietych
A to tez moze byc dobry trop…
Wiarygodność mediów dzisiaj ogranicza sie chyba do prognozy pogody.A i to w ograniczonym wymiarze…
Dobrze że na młodego nie trafiło. Tragedia byłaby większa.
Oj tam,oj tam…parę lat temu czytałam analogicznie o nerce. Też mnie to szokuje, ale bardziej mnie zszokowało, że nie tylko do ortopedy można dostać skierowanie, ale i neurologa. A także na rehabilitację od ortopedy. To jest dopiero sensacja. Zwłaszcza, że człowiek ma tyle lat, że internista mówi mu, że jest jeszcze młody. Z wdzięczności nawet się nie obraziłam.
A co? Wolałabyś, by Ci mówili, że jesteś stara?
Devil - tak nie można. Dla każdego tego typu nieszczęście jest takie samo, a nie mniejsze czy większe.
To jak ładnej ogolą głowę, to będzie to większe nieszczęście niż jak brzydkiej?
Ale oni to mówią i 70-80latce. Ale ok, rozpoznali we mnie człowieka cierpiącego.
Pacjent winien, wiadomo! Położył sie na stole na złym boku i tyle!
Hahaha… Zostań adwokatem lekarzy
Nie pisz tak @Devil. Kazdy chce zyc.