Nie wiedziałam, że w dzisiejszych czasach też tak może się zdarzyć

Nie skomentuję tego, bo nawet nie wiem jak. Brak słów.

1 polubienie

O wyrwanych zdrowych zębach słyszałem, znam jeszcze kilka przypadków zaszycia narzędzia w trzewiach po operacji albo jakiejś waty. Ale nogi pomylić? Człek omylną istotą jest.

4 polubienia

Oj zdarzaly sie takie przypadki, ze operowano nie to co trzeba, a zdarzalo sie niewlasciwego pacjenta.
Zwykle starannie ukrywane.

3 polubienia

No ale noga??? :thinking:
Nie wyobrażam sobie.
Może dlatego, że niedawno leżałam w szpitalu z panią po amputacji nogi. Właściwej. Co i tak jest tragedią.
A co dopiero amputacja zdrowej?

4 polubienia

Też nie rozumiem.Tym bardziej ze z artykulu nie mozna sie niczego dowiedzieć.
A jesli ktos mając do “dyspozycji” 2 nogi i to w czasie pokoju a nie w warunkach frontowych,nie odróznia chorej od zdrowej,najwyrazniej nie jest lekarzem.
Niby proste ale rozwijac tego nie bede bo ktoś powie ze mam obsesje.

4 polubienia

Moze jednak sezon ogorkowy sie zaczyna?
Oby…

1 polubienie

@collins02
@joko
@birbant

Czyli tabloid rownie wiarygodny jak pomysly interii/wp/onetu razem wzietych

2 polubienia

A to tez moze byc dobry trop…
Wiarygodność mediów dzisiaj ogranicza sie chyba do prognozy pogody.A i to w ograniczonym wymiarze…

2 polubienia

Dobrze że na młodego nie trafiło. Tragedia byłaby większa.

1 polubienie

Oj tam,oj tam…parę lat temu czytałam analogicznie o nerce. Też mnie to szokuje, ale bardziej mnie zszokowało, że nie tylko do ortopedy można dostać skierowanie, ale i neurologa. A także na rehabilitację od ortopedy. To jest dopiero sensacja. Zwłaszcza, że człowiek ma tyle lat, że internista mówi mu, że jest jeszcze młody. Z wdzięczności nawet się nie obraziłam.

2 polubienia

A co? Wolałabyś, by Ci mówili, że jesteś stara? :astonished: :upside_down_face:

1 polubienie

Devil - tak nie można. Dla każdego tego typu nieszczęście jest takie samo, a nie mniejsze czy większe.
To jak ładnej ogolą głowę, to będzie to większe nieszczęście niż jak brzydkiej?

4 polubienia

Ale oni to mówią i 70-80latce. Ale ok, rozpoznali we mnie człowieka cierpiącego.

1 polubienie

Pacjent winien, wiadomo! Położył sie na stole na złym boku i tyle!

4 polubienia

Hahaha… Zostań adwokatem lekarzy :wink:

2 polubienia

Nie pisz tak @Devil. Kazdy chce zyc.

2 polubienia