Nie zapomnicie? Wiem, że nie zapomnicie, ale nikt nie zabrania przypomnieć, czyż nie?

Ale przez kogo ja się pytam? I to jeszcze zarekwirowany po moim trupie !

2 polubienia

em12
Już jestem Cicho i nic nie mówię.
Mogę nawet odwołać.
Odwołuję.
Okonek nie zna się na rebusach!
Teraz dobrze? :wink:

1 polubienie

Nie mam zamiaru Ci nic tłumaczyć. Inteligentny jesteś! Czytaj temat w całości, to będziesz wiedział o co biega, a nie , że przeczytasz dwa ostatnie wpisy i zadowolony :wink:

3 polubienia

Pewnie najlepiej zacząć temat mówić o kimś za plecami a potem powiedzieć nie mam zamiaru Ci nic tłumaczyć może mi się nie chce czytać i co?

2 polubienia

Jak nie przeczytasz, to nie będziesz wiedział. Trzech chłopaków się złapało :wink: Ty czwarty.
Nie chce Ci się czytać?
A mi tłumaczyć :joy:

2 polubienia

Nie zna sie to malo powiedziane
Pierwszy obrazek kojarzy mi sie z roslina nazywana szczaw zajeczy, drugi z pierozkami rawioli. Musi czas na śniadanie :stuck_out_tongue_winking_eye:?

4 polubienia

No widzisz? Od razu odgadłaś, że to o śniadanie chodzi. Nie da się ukryć, że w rozwiązywaniu jesteś świetna! :joy: :innocent:
Rebus jest podpisany, ale to się nie liczy… Liczy się to, że go rozwiązałaś! :sunglasses:

2 polubienia

Ja tylko przedstawiłem koledze Devil plus zmiany czasu i proszę mnie w nic więcej nie mieszać

2 polubienia

Dla okonka trzeba będzie rebusik z rozwiązaniem śniadanie ułożyć. W rebusie będzie Murzynka
Śniada? Nie :stuck_out_tongue_closed_eyes:Chyba że Murzynka jest Śniada…

2 polubienia

Przedwczesnie opalona? :joy:

3 polubienia

Świetny pomysł! :wink:

2 polubienia

I po co to komu?
“Szczęśliwi czasu nie liczą”… :nerd_face:

1 polubienie

Co do posilku porannego to ma byc obfity :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Rebus może być jeszcze śni Ada Nie.
Ale jak tu narysować śni Ada? Fotkę z główką Ady Sari na poduszce w łóżeczku i nad głową dymek (taki z głowy a nie z ust. Ale co w tym dymku? Trzy znaki zapytania?

2 polubienia

Chmurka snu nad Adą i rozsypanie tego snu w następnej odslonie komiksu :smiling_face_with_three_hearts:

Relax!..bo pozabijam, jak nie :frowning: Muszę odesłać ciuch a mi się nie chce.

@joko len kwitnie na niebiesko
image

1 polubienie

Kto tam widział jak kwitnie len? To tak jakby oglądać kwiaty (albo owoce) ziemniaków. To jest len:

3 polubienia

O tym, ze na niebiesko też kwitnie wiem doskonale, ale wolałam wstawić żółty. Przecież nie wstawię wszystkich gatunków :joy:

2 polubienia

A słodkie owoce kartofli? :thinking: