Pewnie byłoby tak:
– Wujek dzie ty z ta panią idzies?
– Cicho smarkaczu, masz na irysy i se na tym placu babeczki buduj. Zara wujek przyjdzie…
– Dobze, ale psyjć za godzine … Ja sie z babackami pobawie
I tak byśmy się razem z babeczkami bawili
Pewnie byłoby tak:
– Wujek dzie ty z ta panią idzies?
– Cicho smarkaczu, masz na irysy i se na tym placu babeczki buduj. Zara wujek przyjdzie…
– Dobze, ale psyjć za godzine … Ja sie z babackami pobawie
I tak byśmy się razem z babeczkami bawili
Pokazałem logiczne myślenie, a jeszcze brałem pod uwagę, że takie zmiany czasu przeprowadzają z soboty na niedzielę
Spoko: dziecko zawsze zapamięta i poda dalej najbardziej pikantne szczegóły. Dzieci mają wbudowany radar, żeby je wyłapać.
Ale pytanie nie było o takiej zmianie czasu.
Można się “utahać”
Chcemy go ładnie przywitać … Po królewsku. Ale czy od razu upić? Raczej nie … No, chyba, że sam będzie chciał się wstawić
Coś Ty. upijcie go, to akurat będziecie mieli okazję do tego, byście sami się też upili. Chciałabym Was wtedy zobaczyć, a właściwie, to posłuchać jak śpiewacie.
Chyba byłby najprawdziwszy TERCET BARDZO EGZOTYCZNY
Nie zauważyłem tej zmyłki, to fakt, ale gdybym zauważył, to możliwe, że uznałbym, iż Autor tematu się pomylił z tą zmianą.
Myślisz, że to łatwo schlać Bingola? Tyle razy go już widziałem, siedzieliśmy, piliśmy jak stare ochleje, ale nigdy się nie dał upić …
Może Tobie się uda … Tak po cichu liczę na to.
I właśnie na tym zabawa polegała, żeby zauważyć albo nie.
Jeżeli spróbuję, to potem będziesz mógł oglądać jak wygląda kobieta, która łazi pod stołem! Wolę nie próbować!
Moze pod stołem bezpieczniej niż by miała łazić po stole na czworaka np.albo rozbierać się na nim. To i spaść można.
Przecież byśmy ją złapali … Birbant też by pomógł a może i Ty byś nam też pomogła Nunu?
Nie, nie dalibyśmy zrobić joko krzywdy. Nie my
O rany, znów nogi trzeba depilować a ja chciałam Stanisława zwodzić.
I tak się nie przyznasz, ale aż ciekawa jestem czy bawiłeś się kiedykolwiek z którąś od stołem bosymi stopami
Złapalibyście?
O! To jednak można spokojnie i bezpiecznie rozbierać się na stole!
Nunu - lepiej nie nabieraj do głowy, bo pewnie nie jesteś jedyną pacjentką, która chce go zwodzić.
Przyznam się … Ale czy tu wypada? Potem zaczną pisać lub gęgać:
– Tego benka kompletnie porąbało. Piwo se wypił i zaczął pierniczyć, że to, że tamto, pewnie i tak nieprawda kto go tam sprawdzi …
Dodam, że nie pamiętam z kim, wiec może mi się to przyśniło
Stanisław, Radosław, Jarosław…czemu oni się tak nazywają?