Nie zapomnicie? Wiem, że nie zapomnicie, ale nikt nie zabrania przypomnieć, czyż nie?

Pewnie byłoby tak:
– Wujek dzie ty z ta panią idzies?
– Cicho smarkaczu, masz na irysy i se na tym placu babeczki buduj. Zara wujek przyjdzie…
– Dobze, ale psyjć za godzine … Ja sie z babackami pobawie

I tak byśmy się razem z babeczkami bawili :grin:

6 polubień

Pokazałem logiczne myślenie, a jeszcze brałem pod uwagę, że takie zmiany czasu przeprowadzają z soboty na niedzielę

1 polubienie

Spoko: dziecko zawsze zapamięta i poda dalej najbardziej pikantne szczegóły. Dzieci mają wbudowany radar, żeby je wyłapać.

3 polubienia

Ale pytanie nie było o takiej zmianie czasu.

3 polubienia

Można się “utahać” :joy:

3 polubienia

Chcemy go ładnie przywitać … Po królewsku. Ale czy od razu upić? Raczej nie … No, chyba, że sam będzie chciał się wstawić :slight_smile:

3 polubienia

Coś Ty. upijcie go, to akurat będziecie mieli okazję do tego, byście sami się też upili. Chciałabym Was wtedy zobaczyć, a właściwie, to posłuchać jak śpiewacie.
Chyba byłby najprawdziwszy TERCET BARDZO EGZOTYCZNY

4 polubienia

Nie zauważyłem tej zmyłki, to fakt, ale gdybym zauważył, to możliwe, że uznałbym, iż Autor tematu się pomylił z tą zmianą.

3 polubienia

Myślisz, że to łatwo schlać Bingola? Tyle razy go już widziałem, siedzieliśmy, piliśmy jak stare ochleje, ale nigdy się nie dał upić …
Może Tobie się uda … Tak po cichu liczę na to. :grin:

3 polubienia

I właśnie na tym zabawa polegała, żeby zauważyć albo nie.

2 polubienia

Jeżeli spróbuję, to potem będziesz mógł oglądać jak wygląda kobieta, która łazi pod stołem! Wolę nie próbować! :upside_down_face: :innocent:

2 polubienia

Kobiety pod stołem wyglądają czasem bardzo interesująco …

3 polubienia

Moze pod stołem bezpieczniej niż by miała łazić po stole na czworaka np.albo rozbierać się na nim. To i spaść można.

4 polubienia

Przecież byśmy ją złapali … Birbant też by pomógł a może i Ty byś nam też pomogła Nunu?
Nie, nie dalibyśmy zrobić joko krzywdy. Nie my :smiley:

3 polubienia

O rany, znów nogi trzeba depilować a ja chciałam Stanisława zwodzić.

4 polubienia

I tak się nie przyznasz, ale aż ciekawa jestem czy bawiłeś się kiedykolwiek z którąś od stołem bosymi stopami :innocent:

1 polubienie

Złapalibyście?
O! To jednak można spokojnie i bezpiecznie rozbierać się na stole! :wink:

2 polubienia

Nunu - lepiej nie nabieraj do głowy, bo pewnie nie jesteś jedyną pacjentką, która chce go zwodzić. :wink:

2 polubienia

Przyznam się … Ale czy tu wypada? Potem zaczną pisać lub gęgać:
– Tego benka kompletnie porąbało. Piwo se wypił i zaczął pierniczyć, że to, że tamto, pewnie i tak nieprawda kto go tam sprawdzi …

Dodam, że nie pamiętam z kim, wiec może mi się to przyśniło :grin:

4 polubienia

Stanisław, Radosław, Jarosław…czemu oni się tak nazywają?

3 polubienia