Nie zapomnicie? Wiem, że nie zapomnicie, ale nikt nie zabrania przypomnieć, czyż nie?

Jasssne…
Prawdziwy dżentelmen.
Jak mowa o kobiecie, to nie pamięta co, kiedy i z którą.
:+1:

Bo Stanisław stanikami handlował, Radosław rady tylko dawał a Jarosław jarał maryśkę …

Spytaj ich, to potwierdzą :grin:

@benasek no co ich tajemnice zdradzasz? :wink:

Kilka osób to już wie, więc myślałem, że to już nie jest tajemnica. :shushing_face:

Po pierwsze, ludzie się mylą, po drugie, nie jest złą rzeczą wierzyć w czyjąś (tu medyka) prawdomówność, po trzecie i czwarte, jestem leniwy i lubię uproszczenia, Nie doczytałem informacji do końca.

No ale gdyby ktoś powiedział, że każdego smoka dasz radę pokonać, to nie byłbyś zadowolony? Dlatego ja nie powiem :wink: :innocent:

Nie przejmuj się. Nie jesteś jedyny. Oprócz Ciebie jeszcze dwóch chłopaków się nabrało. Takie życie! :slightly_smiling_face:

Wiem, że się mylą, dlatego też zadałem to pytanie.

Nihil novi sub sole

(Jak to okonek zobaczy, będę miał przerąbane, bo to nie po polskiemu …)

Ale może nie zobaczy? :shushing_face:

Oni nic nie mówią i to jest najgorsze. Jak można być do bólu profesjonalnym, gdy ja sobie wyobrażam. To wszystko przez mój PESEL :mask: …i ich.

To się pewnie nie dogadacie … :grin:

Tak jak ci poniżej:

hahaha… Świetne!!! :joy:

No oni też tylko piszą :joy: A sorry, ja ich łapać nie będę. Kto to widział, żeby pułapka goniła mysz.

Wbrew pozorom pułapki bardzo często biegają za myszami. Widywałam już to :wink:

Ja też nie mam czasu :joy:

To odpuść. Poczekaj aż trafi się taka pułapka, w którą wpadniesz i nawet tego nie zauważysz. I to będzie coś! :wink: Bądź myszką, nie pułapką. :sunglasses:

Na przykład tutaj mamy taki malusi
przykładzik :slight_smile:

671d820b-4638-429d-847f-59a80914ee1f

Nieźle to wygląda :joy:

czytaj ze zrozumieniem zawsze godzinę po drugiej jest trzecia zawsze

Nie doświadczył, ale zdanie ma wyrobione :angry:
Na ogol należy do rasy homo bssewiser

Eeeee…tak na lekarza polować to takie oklepane jakieś :frowning: Na pewno się nie spodziewa, na pewno. A jak to psychopaci są?