Nie zapomnicie? Wiem, że nie zapomnicie, ale nikt nie zabrania przypomnieć, czyż nie?

Jasssne…
Prawdziwy dżentelmen.
Jak mowa o kobiecie, to nie pamięta co, kiedy i z którą.
:+1:

4 polubienia

Bo Stanisław stanikami handlował, Radosław rady tylko dawał a Jarosław jarał maryśkę …

Spytaj ich, to potwierdzą :grin:

4 polubienia

@benasek no co ich tajemnice zdradzasz? :wink:

1 polubienie

Kilka osób to już wie, więc myślałem, że to już nie jest tajemnica. :shushing_face:

1 polubienie

Po pierwsze, ludzie się mylą, po drugie, nie jest złą rzeczą wierzyć w czyjąś (tu medyka) prawdomówność, po trzecie i czwarte, jestem leniwy i lubię uproszczenia, Nie doczytałem informacji do końca.

2 polubienia

No ale gdyby ktoś powiedział, że każdego smoka dasz radę pokonać, to nie byłbyś zadowolony? Dlatego ja nie powiem :wink: :innocent:

1 polubienie

Nie przejmuj się. Nie jesteś jedyny. Oprócz Ciebie jeszcze dwóch chłopaków się nabrało. Takie życie! :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Wiem, że się mylą, dlatego też zadałem to pytanie.

Nihil novi sub sole

(Jak to okonek zobaczy, będę miał przerąbane, bo to nie po polskiemu …)

Ale może nie zobaczy? :shushing_face:

Oni nic nie mówią i to jest najgorsze. Jak można być do bólu profesjonalnym, gdy ja sobie wyobrażam. To wszystko przez mój PESEL :mask: …i ich.

2 polubienia

To się pewnie nie dogadacie … :grin:

Tak jak ci poniżej:

4 polubienia

hahaha… Świetne!!! :joy:

4 polubienia

No oni też tylko piszą :joy: A sorry, ja ich łapać nie będę. Kto to widział, żeby pułapka goniła mysz.

4 polubienia

Wbrew pozorom pułapki bardzo często biegają za myszami. Widywałam już to :wink:

4 polubienia

Ja też nie mam czasu :joy:

1 polubienie

To odpuść. Poczekaj aż trafi się taka pułapka, w którą wpadniesz i nawet tego nie zauważysz. I to będzie coś! :wink: Bądź myszką, nie pułapką. :sunglasses:

2 polubienia

Na przykład tutaj mamy taki malusi
przykładzik :slight_smile:

671d820b-4638-429d-847f-59a80914ee1f

4 polubienia

Nieźle to wygląda :joy:

1 polubienie

czytaj ze zrozumieniem zawsze godzinę po drugiej jest trzecia zawsze

4 polubienia

Nie doświadczył, ale zdanie ma wyrobione :angry:
Na ogol należy do rasy homo bssewiser

1 polubienie

Eeeee…tak na lekarza polować to takie oklepane jakieś :frowning: Na pewno się nie spodziewa, na pewno. A jak to psychopaci są?

2 polubienia