Przez Was w brzuchu mi burczy , znikam kończyć gotowanie ![]()
Ja obiad dzis na podwievzorek. Na razie micha sałatki - sałata, pomidor, bialy kozi ser i sos z awokado.
A mnie zaraz bedzie podany obiad,przed domem,na swiezym powietrzu))
Wszelkie sery uwielbiam.
Takiemu to dobrze ![]()
Mam podobnie, uwielbiam ziemniaki ![]()
@okonek brzmi smakowicie , tylko kozi ser bleeeee.
Jeżeli zaś rozchodzi się o jedzenie, to mam podobnie jak @GumowyKrokodyl Nie ma czegoś takiego, bez czego nie mógłbym się obyć. Gdy zdarzy się, że wyjdzie mnie pieczywo, a nie brakuje piwa, to póki mam na chacie piwo, to nie ma siły bym do sklepu fatygował się po pieczywo. Trzy razy dziennie makaron z czymś tam i chwatit. Ale, gdy widzę prześwity w podstawowem produkcie do picia, to zaraz gnam po zaopatrzenie, przy okazji pieczywo nabywając. I inne takie.
@Leone_Marco jak staremu mój dzisiejszy obiad nie zasmakuje, też będzie jadł przed domem , talerz przez balkon poleci ![]()
![]()
Ze mna nie ma klopotu,wszystkozerny jestem)))
Ja lekko nie mam , nie przejdzie metoda : przez żołądek do serca ![]()
Mozna dac fete, a ja kozie mleko i ser lubie.
podstawą są bagietki, ale też są różne rodzaje chleba,na pewno nie ma chleba żytniego bo tutaj nawet takiej mąki nie ma
@anon75849589 A odwrotnie, to, czy; per vaginam ad cordis? ![]()
![]()
Zonka tez mi zawsze mowi.
Jesz,czy nie?
Jezeli nie to omaszcze i dam psu)))
Odmówić żonie, to grzech jest. ![]()
I niebezpiecznie.
A czasem narazenie sie na ciezkie kalectwo)))
Utraty ostatnich zębów.
U mnie chleb zytni robia, ale tu strefa tyrystyczna, wiec zbyt maja. Hiszpan takiego nie ruszy, chyba, zeby mu lekarz na receptę zapisal, bo sie boi otruc. ![]()
Za to maja specjal bulki pszenne z pelnego przemialu smakujace jak zapieczone trociny. A przynajmniej tak wygladaja.