Przez Was w brzuchu mi burczy , znikam kończyć gotowanie
Ja obiad dzis na podwievzorek. Na razie micha sałatki - sałata, pomidor, bialy kozi ser i sos z awokado.
A mnie zaraz bedzie podany obiad,przed domem,na swiezym powietrzu))
Wszelkie sery uwielbiam.
Takiemu to dobrze
Mam podobnie, uwielbiam ziemniaki
@okonek brzmi smakowicie , tylko kozi ser bleeeee.
Jeżeli zaś rozchodzi się o jedzenie, to mam podobnie jak @GumowyKrokodyl Nie ma czegoś takiego, bez czego nie mógłbym się obyć. Gdy zdarzy się, że wyjdzie mnie pieczywo, a nie brakuje piwa, to póki mam na chacie piwo, to nie ma siły bym do sklepu fatygował się po pieczywo. Trzy razy dziennie makaron z czymś tam i chwatit. Ale, gdy widzę prześwity w podstawowem produkcie do picia, to zaraz gnam po zaopatrzenie, przy okazji pieczywo nabywając. I inne takie.
@Leone_Marco jak staremu mój dzisiejszy obiad nie zasmakuje, też będzie jadł przed domem , talerz przez balkon poleci
Ze mna nie ma klopotu,wszystkozerny jestem)))
Ja lekko nie mam , nie przejdzie metoda : przez żołądek do serca
Mozna dac fete, a ja kozie mleko i ser lubie.
podstawą są bagietki, ale też są różne rodzaje chleba,na pewno nie ma chleba żytniego bo tutaj nawet takiej mąki nie ma
@anon75849589 A odwrotnie, to, czy; per vaginam ad cordis?
Zonka tez mi zawsze mowi.
Jesz,czy nie?
Jezeli nie to omaszcze i dam psu)))
Odmówić żonie, to grzech jest.
I niebezpiecznie.
A czasem narazenie sie na ciezkie kalectwo)))
Utraty ostatnich zębów.
U mnie chleb zytni robia, ale tu strefa tyrystyczna, wiec zbyt maja. Hiszpan takiego nie ruszy, chyba, zeby mu lekarz na receptę zapisal, bo sie boi otruc.
Za to maja specjal bulki pszenne z pelnego przemialu smakujace jak zapieczone trociny. A przynajmniej tak wygladaja.