Z życzeniami podroży do Włoch, z rodziną! Elsie
Wybrałam na wiosennie. Każdy wklei co uważa…
Stroje obowiązkowe!
Wow, przecież to dziś Jerzego!
No to tego co najbardziej kochasz - wspaniałej muzyki, ciekawych trzymających w napięciu filmów i jak najczęstszych kontaktów z rodzina i Ojczyzną!
Wszystkiego najlepszego ze zdrowiem na czele.
Czyli dokładamy do naszego repertuaru przyjęcia imieninowe? No to będzie się działo, będzie się lało.
Zdrowia Jurasie życzę, abyś sobie z nostalgią radził i swoje bogate marzenia urzeczywistnił zaniedługo.
Przyuczamy się od małego!
Przebudzenie po byku
Dziekuje!!!
Powiekszylem sobie…Bardzo fajne.Dzieki!
Jak to dokładamy? W naszym klimacie zawsze obchodziliśmy imieniny, nie urodziny. Teraz zrobiła sie moda na jubilatów, zamiast solenizantów
Osias Beert?Nie mam pewnosci ale…
Zgadza sie.W poznańskiem zawsze przede wszystkim,imieniny
A to wszystko dzisiaj tak nierealne…Zasoby mi sie konczą,sklepy zamkniete a rodziny moge w tym roku nie zobaczyc…Ale dzieki!
Moze sie to inaczej ułoży
Osias Beert.
Jeden z jego obrazow ma Prado. Obecnie nie jest wystawiany. Ale na poczatku lat 90 byla wystawa flamandzkich martwych natur mniej lub bardziej “kuchennych” i przepiekne byly.
Nasz klimat to jest od Szczecina po Przemyśl i od Suwałk po Karpacz. I dużo w tym klimacie różnych klimatów.
On sam jest rozsiany po calej Europie ale faktycznie,slyszalem ze jest cos w Prado.Tzn. czytalem.Kwestia kilkunastu,zblizonych do siebie dzieł ale ktore jest w Madrycie to juz nie wiem
Bodegon to z hiszpanskiego?Zupelnie zapomnialem ze tak sie na to mowi
Czyli"Danie z ostryg…"