Niepolitycznie napisze o tym, co sadze o tym facecie z SOP, ktory zabil swoje dziecko dzis

Wybacz, ale nie znoszę wytwórstwa takich bredni. Wydarzyła się tragedia, której powodów nie znamy i dorabianie do tego jakichś scenariuszy ma podstawie “według mego widzimisię pewnie tak było” jest dalece nie na miejscu.

2 polubienia

Ok, nie znam faktow, ale czy uwazasz, ze zawsze nam sie w oficjalnej wersji funduje prawde? Pewnie wyszukaja mu zaraz jakis problem rodzinny, bo jakos zawsze , gdy mundurowy oszaleje albo sie zabije to sie okazuje, ze nic sie w pracy zlego nie dzialo. A wszyscy wiemy, jak jest w kazdej branzy i ze sadysci i uklady sa wszedzie.

Siedzialas w jego glowie, ze wiesz na pewno?
Ukladanie legendy, że człowiek padł ofiarą szefow, okoliczności i zlych układów?
Tu rację ma @czarny_rycerz , nie znamy okolicznosci. A pracę to pewnie lubił. Bo kilkadziesiąt lat wystarczyłoby na jej zmianę.

1 polubienie

No tego to nie wiemy, jak sie szuka pracy po pracy w takich sluzbach. Czy to jest takie latwe, bo inne sluzby tez by kogos takiego chcialy i szukaja okazji, zeby go miec… tylko to sie chyba nazywa zdrada i idzie sie za to siedziec. Dobra, niewazne..na razie sama mam co robic.

Jak jestes w wojskuni fachowiec to oraca ciebie szuka…

Mam tylko nadzieje, ze tam panuje jakas moralnosc i szacunek dla fachowcow, ktorzy narazaja zycie -jak ten gosc pewnie kazdego dnia-a anie samo kolesiostwo.

A skąd wiesz, że chodziło o pracę? Pewniejszą wersją wydaje się, że to przez opresyjną teściową i zołzowatą żonę. Sama wiesz, do jakich skrajności baby potrafią doprowadzić człowieka. A na koniec okazało się, że od lat miał przyprawiane rogi i dziecko nie było jego. No i do tego jeszcze to porwanie przez kosmitów w trakcie ostatniego weekendu, gdzie był poddawany tym dwuznacznym eksperymentom na pograniczu tortur i homoseksualnego bdsm, w trakcie których został poddany również praniu mózgu i retrospekcji astralnej ujawniającej prawdę o rodzinie. Pewnie tak było …

1 polubienie

A jednak trzeba być ostrożnym,BARDZO OSTROŻNYM z oskarżaniem.Ktoś kto nie ma pojęcia nawet jak pocisk wybucha,nie wspominając o wojnie,powinien profilaktycznie"trzymać ryj"!

2 polubienia

Dla faceta praca jest centrum zycia i uwazam, ze nawet jak mu sie spieprzy zycie rodzinne to peaca go ciagnie do gory. Nawet, jesli w domu cos sie okazalo to wg mnie to, co w pracy mialo tez znaczenie. Baba kazdego doprowadzic potrafi do szalenstwa, bo wystarczy, ze zacznie gadac nad glowa i suszyc glowe.

1 polubienie

Smutny ten tekst znowu mnie ubawił…No bo tak jest! Facet jest stworzony do wyzwań które nie mają nic wspólnego z życiem rodzinnym.
A to że z ust kobiety płynie iż" baba każdego potrafi doprowadzić do szaleństwa" warte jest na serio,zapamiętania!
Kurde,jak ja kocham moją żonę!!!
28 lat małżeństwa i żadnego Stalingradu czy Waterloo :innocent:

1 polubienie

No wiesz, sadze po sobie, bo wiem, ile slow na minute i jak monotematycznie potrafie gadac :frowning: Nawet moja kolezanka zakladajac dziecku niebieska karte kiedys powiedziala, ze sie chlopu nie dziwi w sumie, ze babe trzepnal, bo moze juz nie wyrobil, ale te karte musi zalozyc, bo jest dziecko.

1 polubienie

Jestem pewny, że zapewne są to jedynie pewne pewniki.

.zapewniam.

2 polubienia

Serio? Ja sobie zawsze wyobrażałerm Ciebie jako leniucha,lgnącego za wszelką cenę,do sypialni :laughing:
@nunu gaduła…Ok.Zapamiętam :innocent:

no wyobrazaj sobie dalej :face_with_raised_eyebrow:@joko jest proszona o podeslanie focha.
Niestety zbyt pozno pojawilam sie tutaj i zdazylam kiedys zbyt duzo wpisac w CV co bylo glupie, bo powoduje problemy w pracy, bo nalezy robic jak w tym dowcipie "zmien granice calkowania"a nie wychodzic przed szereg…UPDATE
image

Okaze sie pewnie, ze facet byl gejem, kosmita i tranwestyta, ale w sluzbie bylo “idealnie” jak zawsze. No przeciez to nie z powodu pracy na pewno sfiksowal.