Witaj @roqq po latach. U nas nadal rozwiazujemy zagadki i rebusy tworzone przez użytkowników. Niestety,nie ma juz z nami mistrza Antykwy, ale sa nowi tworcy rebusów: @joko i @birbant
@birbant znany jest z wielu talentów, ale nie wkręcaj mnie @bingola w jego zamiłowanie do rebusów :)))
Bardzo sie mylisz! Birband uklada swietne rebusy i inne zagadki.
Ten ostatni rebus (z soboty)rewelacyjny
Potwierdzam powyższe słowa.
Birbant układa rebusy i robi to coraz lepiej.
Oprócz rebusów zajmuje się również innymi rodzajami łamigłowek, zarówno je układa jak i rozwiązuje.
Kochaniutcy, te rebusa to ja układałem w zeszłem roku, słownych jeszcze kilkadziesiąt czeka na Was z tamtego czasu, rebusów kilkadzieści. Teraz układam rzadziej, bo miałem kłopota medyczne.
Są sytuację, gdy cieszy mnie, gdy się mylę. Ta jest jedną z nich, @ihtiel Na pewno zajrzę do zagadek i spróbuję coś rozwiązać
@benasek, jak jest z techniczną stroną wrzucania rebusów, rebusów literowych czy zwykłych zagadek obrazkowych. Wcześniej nie zdążyłem poznać forum od tej strony.
Nie ma tu z tym problemu. Masz pod tekstem taką strzaleczkę, która naciskasz i wrzucasz grafikę. W razie czego pomogę. Mozna ładować zdjęcia zarówno z kompa jak i smartfona w formacie jpg i PNG o ile pamiętam.