Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

Coś mi się przypomniało. Jak jest nazwisko, to imię też musi być :thinking:

1 polubienie

Powiem Wam tak joko i czarny rycerzu:
Potraficie mi banana na pysk przylepić z odleglosci setek km :grin:

2 polubienia

Dobry humor jeszcze nikomu nie zaszkodził :grin:

1 polubienie

Niby nie, ale zainteresowalem się kiedys tematem smierci ze smiechu…
Byly takie.
No i teraz nie wiadomo Smiac sie czy płakać :grin:

2 polubienia

Żeby była śmierć ze śmiechu, to trzeba kogoś załaskotać, a my do Ciebie nie dosięgniemy z łaskotkami :wink:

1 polubienie

A mnie ciekawi czemu w laskotkach są kotki a nie pieski albo misie, czemu?

1 polubienie

Pytanie, które Cię zaciekawia jest bardzo mądre i przez to niezwykle trudne. Trudne pytania, to dzieci zadają rodzicom. :wink:

1 polubienie

Bo psy poszły w tym czasie do psotek, a misie są już w autokomisie. :crazy_face:

1 polubienie

No i o taką odpowiedż mi chodzilo. Fachowa, latwa do zrozumienia i widac od razu, ze kolega obeznany w temacie. :grin:
A wracajac do poprzedniego wątku to jakby co szukamy nadal 283
To tak tylko, nie zebym nalegał :grin:

1 polubienie

Czekam, az moj mały mądrala bedzie nieco większy. Mam do niego parę pytań. :grin:

1 polubienie

Ty lepiej odpowiedzi szykuj! Pytać, to on będzie! Jeszcze półtora roku i będziesz nadwerężał rozum, żeby mu jakoś sensownie zawiłości tego świata wyjaśniać :upside_down_face:

1 polubienie

283 przekroczenia limitu recept

2 polubienia

Z niektorymi odpowiedziami mam dylemat, bo znalazlyby sie argumenty za i przeciw. W tym wypadku jednak ostroznie zaliczę i bedziemy szukać 284… No chyba, ze znajda sie glosy protestu, wtedy w trybie pilnym zwolamy rade i bedziemy jeszcze raz sprawę analizować.
Kto da 284?

1 polubienie

284 reflektory stadion Włocławek

2 polubienia

@joko @benasek
Wprowadziłbym taką korektę: 283 przekraczających limit recept, aby odnosiło się to do osób. Tak na dobrą sprawę, w przypadku użycia przekroczenia zamiast przekraczających, przypadki można byłoby liczyć w dziesiątkach tysięcy w odniesieniu do liczby recept. Ale to tylko taka moja niezobowiązująca sugestia …

2 polubienia

Może być i tak i tak. Ważne, że zaliczone :joy: :cherry_blossom:

2 polubienia

Tak, sluszna uwaga, za chwilę korekta zostanie zapewne uwzgledniona, bo rada wlasnie sie schodzi.

2 polubienia

Ok. Żeby było oficjalnie, to przekopiuję korektę do swojej wypowiedzi

283 przekraczających limit recept

Dzięki :cherry_blossom:

2 polubienia

No pięknie. Mieszkalem kiedyś we Wloclawku. To co tam kiedys przezylem, to do tej pory budzi we mnie mnóstwo znaków zapytania.
Szukamy 285

1 polubienie

285 żeglarzy ósmych MMPPSKO