302 teczki wrzesińskiego muzeum
Na stronie 8:
Napiszę tak. To co zrobił ostatnio hamas w Izraelu nie kwalifikuje się nawet na słowo rzeźnia. Nie mam słów by to opisać. Ucinanie głów noworodkom i małym dzieciom, gwałcenie i łamanie kości kobiet …
Nie, wybacz, ale nie chcę tego opisywać. Miałem jakieś tam zrozumienie do tego, by Palestyna była wolnym państwem, znam historię tego rejonu, znam Palestyńczyków jak i Izraelitów, mógłbym nieco opowiedzieć, ale to co te potwory tam zrobiły to brak mi słów. Na mnie to działa, działa źle. Nie mam jakiegokolwiek zrozumienia dla tej hołoty i każdy, kto ich broni jest po prostu cymbałem. A jak widzę te marsze i protesty … Jedynie, co mnie po tych opisach jakoś względnie trzyma przy równowadze to fakt, że mam nieodpartą (i zapewne niepoprawną) nadzieję, że świat tak jest skonstruowany, że za swoją głupotę i zbrodnie człowiek zapłaci jak nie teraz to potem. Dlatego są i będą wojny, bo sprawy karmiczne z przeszłości muszą się wypełnić. (Tak sobie tłumaczę, bo czasem inaczej nie można). Ale to już inny temat ocierający się o religię i filozofię. No i oczywiście tu nie miejsce na takie dyskusje.
A Dywizjon 303?
Hahaha… Dobre!
Ożeż … Drgnęło coś … 302 rzeczywiście mają tyle tych teczek? Innych nie mają? Ale weź teraz człowieku szukaj i udowadniaj Bingoli, że w muzeum jeszcze np jakieś dwie teczki. Zaliczone 302 i 303 ale wedle narzuconych reguł można do 312 punktu dorzucać swoje uwagi. Mamy zmianę lidera bieżącego!
Na tą chwilę szukamy 304
No popatrz, zapomniałem o nim zupełnie!
No widzisz? Tyle na niego czekałeś, a ja Ci się wepchnęłam ze swoimi krzyżami
Niech nasza moderatorka wydzieli osobny temat bo za kilka chwil to zginie…
Liczyłem na Ciebie i nie zawiodłem się!!!
Od dobrych kilku dni aż mnie trzęsie ze złości.Ta do reszty skretyniała Europa ani slowem sie nie odezwała gdy hamas mordowal w Izraelu.A te palestynśkie coorvy które znam aż nadto dobrze z Luton gdzie pisalem egzaminy na obywatelstwo,niczym sie dzisiaj nie róznią od Czarnego Września oraz od tych cuchnących psów które mordowały sportowców w 1972 roku w Monachium.
Te ścierwa wiedzialy doskonale jak Izrael zareaguje a mimo to nie bały sie wystawić na odstrzał cywili.Tacy to z nich obrońcy!
I wiedzieli dokonale ze Europa półgłówków tak zareaguje.Ot,tak sie zbija kapitał na ekstremalnych debilach.
Dzieki Bogu za to że istnieje Ameryka.
W świetle tych wydarzeń widać wyraznie gdzie byśmy byli gdyby nie ich"bat" policjanta narodów.Jesli w ogóle jeszcze byśmy egzystowali.
304
siedmiodniówek (bo tygodnie już były) pontyfikatu Bonifacego V
Jeszcze dziś chyba potrafiłabym zagrać taką poleczkę, która była jedną z wprawek, ale … jakościowo… To lepiej byłoby nie słuchać!
Liczyłeś na piechotę te tygodnie, czy jest to gdzieś?
Oczywiście jestem w stanie i ja policzyć, ale tak miałem gdzieś do 100 punkta
Przy ponad 300 wolę jednak mieć podane na tacy
Kalkulatorem
Bonifacy, jak pamiętam z lekcji historii, służył od 23.12.619 do 25.10.625, czyli 2133 dni. 2133 dni to 304 pełne tygodnie.
.siedmiodniówki tudzież.
Hmmm…
Ale 304x7=2128
Liczba dni , nie ilość !
Tam jest dokładnie 304 tygodnie i 5 dni.
Zauważyłem, poprawiłem
2133 dni / 7 = 304.71 tygodni, czyli 304 i 0,71 tygodnia
0,71 tygodnia, to jak od poniedziałku do piątku, czyli 5 dni.