jeśli pożary by już były (a lepiej ich jak najmniej) to:
347 apartamentowców Forest w Świeradowie
348 dziecięcych prochów Kamienica
349 pielgrzymek Kościerzyna - KalwariaWejherowska / albo pielgrzymek z Kościerzyny
350 recept zielarzy rosyjskich
pewnie nic z tego, bo nazwiska autora już dopisać się nie da
966 pojezusonarodzenowych czteropororocznozmianów polosłowianopogaństwa ![]()
Oj, tu trzeba Ordnung jak najszybciej zrobić.
342 statki da się zamienić na łajby więc to nie będzie problem.
343 zawodników AMP Bytom - ok
344 trafień Lewandowskiego Bayern.
Trafienia były przy 195
Tak więc nie ma 344 i najpierw tą liczbę trzeba znaleźć.
Nie wiem, czemu mi system wczoraj kilku wyrazów nie pokazał. Dziś poszukałem na “piechotę” i dzięki joko. Ranking zapodam jutro, bo dziś 24h w pracy
Szukamy najpierw 344.
Chyba przedtem trzeba znaleźć 341, bo

Jest ten sam rok, a już ktoś raz odpadł z powodu tego samego roku.
Dwa naraz odgadłeś? Teraz chyba trzeba poczekać na akceptację komisji ![]()
Komisja dzis zapracowana.
Z losowych przyczyn - nie zabrałem spisu wszystkich liczb nie będę w stanie dziś stwierdzić czy dana liczba juz byla. Do domu wrócę dopiero jutro ok.10. Do tego czasu wiec nie podawajmy nowych liczb. Przy 341 faktycznie powtórzyl się rok 2022 a przy 344 trafienia. Gra ma czas (wyjątkowo, z ww przyczyn). na poprawienie. To moja wina, bo napisałem, że zaliczone
Dlatego, by ten błąd naprawić poczekajmy dzien.
Moze tak być?
To nic. Nie będę przecież pisała wszystkiego
![]()
Nie tylko Lewandowski ale i trafienia.
Po prostu krótko przed Twoimi wpisami jeden z kolegów stracił punkt w ciągu kilku minut z powodu powtórzonego wyrazu, bo ktoś następny dał dobry wpis, ale ok. Na Ciebie mogę poczekać do jutra, bo Cię lubię
![]()
Wzajemnie
![]()
Zrobił się niezły młyn, a do tego ja dziś nie mogę praktycznie nic zrobić az do jutra! Normalnie kuriozum! Szczególna sytuacja w już i tak dziwnej bądż co bądż zabawie. Jednak to dzięki takim sytuacjom najlepiej poznaje się ludzi. Mamy czas do jutra, tu przyznaję się bez bicia nieco i mojej winy. Jednak czy ktos z Was przewidział, że zajdziemy tak daleko? Myślę ze nikt. Dlatego proszę o zrozumienie. W międzyczasie, by nikt nie powiedzial i nie zarzucił, ze bedzie przez dzień nudno, zadam zagadkę.
W jakiej piosence (po polsku) jest mowa o człowieku, który jadł tylko pewne ziele?
Jak ktoś wie, niech napisze ze wie i poda to na priwie.
Amen.