344 tutaj może ktoš zarzucić, że strzaly i bramki, czy gole to jednak nie jest to samo. Nie wiem, czym to zamienić.
345 o ile pamiętam warszawa byla przy jakichś pieskach Bingoli.
346 mogloby być na tą chwilę
347 o jakimś apartamentowcu wspominała ihtiel
Tak czy siak jutro to dokladnie sprawdzę, ale te dwa pierwsze są do poprawienia.
Znalazlem synonim gola - siata. Taki termin faktycznie funkcjonuje. Więc myslę, ze 344 siaty Lewego Munchen mogloby byc. Nie jest to mistrzoskie rozwiązanie, ale wg mnie prawidłowe. Jestem tu na tak i przechodzimy do następnej liczby 345 Tu Warszawa była do poprawki Stolica była.
Dobra, czas się zabrać za porządek w tej kwestii nieskończoności.
Do 340 mamy sprawę jasną.
341 - tutaj było 341 rodzimych fuzji 2022
więc 341 jest nadal do znalezienia.
342 łajby mierzeją 8/2023 jest ok
343 zawodników AMP Bytom - jest zaliczone
344 tutaj są strzały, które się powtórzyły.
345 Warszawa - powtórzenie.
Tak więc dopóki nie ma 341 nie będę opisywał dalszych liczb.
Prośba o to, by nie podawać dalszych liczb dopóki nie będzie bieżącej.
Lider ogólny - Bingola (89p)
Lider bieżący - joko (340p)
Ja samego 2017 nie znalazłem. Znalazłem, ale z konkretnym dniem, więc się nie liczy.
Czyli 345 mamy:
346 sierot Huynh Huong - Gra
347 apartamentowców Forest Świeradów - Gra
Dzisiaj spotkałem pewnego gościa. Dziwny był, zielony i miał między palcami błonki. Powiedział mi tylko, że najlepszym czasem na rozmowy o ustawach są piątki, wieczorem …
Przysporzyłam Ci roboty, ale… był późny wieczór, nikogo w temacie nie było, a mnie się zaczęły pojawiać liczba, jedna po drugiej, więc wysłałam je hurtem. Zaczęłam od tej pierwszej, poszukiwanej, a dalej to już z rozpędu. Przepraszam, już się nie będę wyrywać, przed wysłaniem następnej poczekam na zatwierdzenie poprzedniej