394 zaliczone. Łuczników jeszcze z tego, co pamiętam nie było.
Ja jak najbardziej rozumiem, ale już ustaliliśmy chyba z miesiąc temu, że źródełka podajemy wyłącznie po polsku. To dlatego, że jeśli wprowadzimy języki obce, to tak jakbyśmy otworzyli kosmos. Nikt tego nie ogarnie i będziemy grali do 30 lutego …
Dobra, polskie źródło wiki klamie, tzn. jest opóźnione w aktualizacji. A ja niestety jeszcze jako “poprawiacz” wiki się nie zarejestowalam.
To teraz ile czego szukamy? ![]()
396 - elegancko, zaliczone. Powiedzmy, że tu nie chodzi o stadion ![]()
A 395? Przegapisz i potem powiesz, że nie było ![]()
Nie, nie. 395 już widziałem, zanotowałem. Chciałem przy okazji nadmienić, że 398. Wrocław był przy 111. Dokładnie było tam wroclawskich, dlatego wyszukiwarka na tej stronce tego nie wykryje. ( l zamiast ł )
By wilczur był obżarty i baran cały, proponuję Wrocek. Ten wyraz funkcjonuje w j. polskim. Ok?
Super!
![]()
Poprawię od razu u góry, żeby nie śmiecić.
O rany, wędrowców nie było jeszcze, mistrzostw też nie!
401 zaliczone
Konopny sznur skuteczniejszy. Tylko trzeba ponoć dokladnie nawoskować i wziac miarę…
Widziałem tą ścianę już kiedyś …
Interesująca ![]()
Konstruktorów 399 też nie było.
Nawymyślałam się tych określeń ile wlezie ![]()
Jakim cudem koleżance @gra nie pokazało, że obwody były przy 145?
Jak ja szukam danego wyrazu zazwyczaj nie piszę go całego, mając we łbie jego wszystkie lub prawie wszystkie odmiany) ![]()
145 wiosek obwodu murmańskiego.
Tak więc najpierw porządek z 402 a potem gonię dalej …
Chyba okręgów nie było, to proponuję okręgami zamienić
To zamieńmy. Założę się, że nie będzie miała żalu.
Zamienię, ale musi potwierdzić, bo zaraz na mnie wsiądą a bym tego nie chciał … ![]()
Przyjdzie to potwierdzi. ![]()
Ty zawsze dajesz nadzieję joko ![]()
Już wiem: To ja za nią potwierdzam, a ona jak już będzie, to mi odtwierdzi na priwie i wszystko będzie cacy. No przecież trzeba wszystko uporządkować, żeby “być na czysto”. ![]()
Czuję się winna, bo pisała klikając na mnie. Sprawdzałam i przegapiłam ![]()
403 zaliczone, wioślarzy nie było!
Szukamy 404, bo chyba jeszcze nikt nie dał … Jeśli tak, to liderujesz zacnie. Bingoli już nie wspominam, bo wiadomo … ![]()
Zauważyłaś, że to co i jak napisałem można dwojako przeczytać? Chyba muszę bardziej zwracać uwagę, jak piszę …
No wiesz… W sumie jak się ktoś zaweźmie, to wszystko może dwojako przeczytać (no… prawie wszystko). ![]()
Gdyby się jeszcze człowiek w pisaniu pilnował, to niczego by nie zdążył. ![]()