Spokojnie, @gra nie odpusci punktu ![]()
![]()
Tak wyszło, ale oczywiście sprawdzaj
@benasek będzie miał mniej roboty :)))
liczba najważniejsza ![]()
Gra zgadzasz się na zmianę wyrazu? Wyraziłam zgodę w Twoim imieniu, twierdząc, że się zgodzisz. To po to, by przeszło, bo jeden wyraz trzeba było zmienić, bo już był.
Poprawiam siebie: 402 zagranicznych okręgów wybory’23
lub wybory’23: 402 - urn zagranicznych
Choć nie ukrywam, że okręgi bardziej mi się podobają.
P.s. nie nadążam z czytaniem i przewijaniem wątku, ja tylko z doskoku, dopiero późnym wieczorem mam więcej czasu.
Zdążyłam się poprawić?
P.s.2 - w lupce “obwodów” nie wykazało wcale, a “obwody” tylko przy moim wpisie. Nie sprawdzałam reszty przypadków deklinacji, ale też mój komp mnie ostaatnio oszukuje, Dziś zmienił mi pulpit na całkowicie czarny, sama sobie zrobił jakąś aktualizację, czy co? Wytrącił mnie z równowagi czarny jeden ![]()
Zdążyłaś, bo ja się w Twoim imieniu(!) zgodziłam na poprawę twierdząc, że też tak zrobisz ![]()
I nie pomyliłam się ![]()
Dzięki. Trudno z mądrym się nie zgodzić ![]()
Teraz 404 szukamy
Już sie robi, koleżanko ![]()
404 page not found ![]()
![]()
![]()
404 Piaseczno-gminnych strażaków
https://piaseczno.eu/404-strazakow-w-gminie-piaseczno/
Strażaków nie było, nawet straży nie było, Piaseczno w lupce nie znane, a gmina już była, więc powstał taki twór. Przejdzie?
Tak, wszystko gra
(mam na myśli 402)
Z Tobą to normalnie homonima można zrobić.
A bo to jednego?
Też sobie o tym pomyślałem ![]()
404 - gminy były przy 35
dlatego napisałam Piaseczno-gminnych - takie słowotwórstwo. Jak nie przejdzie to trudno. Dla 405 zbajduję tylko odcinki seriali lub Peugeoty 405, ale wytrwale szukam dalej…
Proponuję 404 strażaków gm. Piaseczno.
Gm. jako skrót funkcjonuje w naszym języku, nie jest neologizmem i nie było go do tej pory.
Jeśli nie masz nic przeciwko, szukamy 405
Oczywiście, że nie mam
Dzięki ani 405, ani 406 nie znalazłam. Muszę zwolnić komputer, ale wieczorem wrócę, zobaczę jak daleko zajechaliście ![]()
405 funtów Joe Stockingera
406 pseudokibiców CBŚP 2015