Wiki podaje, ze samych linii jest 9, ale patrzac na ten plan to tylko dobrze, ze tam nie maja przystankow "na żądanie "
Jest chyba trochę więcej a na tym planie to jeszcze pociągi i pies wie, co tam jeszcze dodali …
A 54 chwaliła się @ihtiel. Jak ma, to niech w niepewności nas nie trzyma bo usycham z ciekawości
Fuck!!!
Londyn przy tym to jak plac zabaw
54 przedszkola samorządowe Białegostoku
Skoro nie musze sie bić o ilość,mogę jedynie pogratulować
Tym bardziej ze w TAKIE rejony,jeszcze nie zaglądałem
Białystok jest największym miastem w PL w którym nie byłem. Tak sobie z ciekawości wpisałem i wyszło akurat!
W Bialymstoku bylam lat temu, ze najstarsi jego mieszkancy pewnie nie pamiętają.
Krotko i do tego służbowo.
Tyle, ze cos mi sie ladna starowka i spokojne populudnie kojarzą.
W Białymstoku nie byłem, ale wysłałem do tego miasta około 300 - 400 piw, każde inne.
Muzeum piwa tam zakladali? Czy masz znajomych łakomczuszków?
Mam tam znajomka, który lubi degustować piwka z różnych stron świata.
Wszystkie piwa w Danii, jakie tylko napotkałem (A piwa duńskie są naprawdę dobre) mu wysłałem. By było ciekawiej, prezentuje te swoje zdobycze w necie.
Benasek, uważam, że przyimki nie powinny byc wyłączone do powtórzeń, to naprawdę przesada, zgoda jeśli chodzi o powtarzalność rzeczowników, które są istotą pytania, ale przyimki? No weź!
U mnie największym są Gliwice.
Dobrze, jesli pozostali uczestnicy nie mają nic przeciwko temu a szczegolnie ważne jest zdanie tych co mają sporo punktów (Dxis napiszę ile kto już ma) to ja się jak najbardziej prxychylam do tej zmiany.
Przyimków nie wliczamy do zakazu powtórek
Przydałoby sie też wymienić ciurkiem co juz było (same rzeczowniki) bo jak ktoś dołącza do tematu to musi mozolnie przebrnąć przez wszystkie kilkaset postów!
Dobrze, jesli pozostali uczestnicy nie mają nic przeciwko temu a szczegolnie ważne jest zdanie tych co mają sporo punktów (Dzis napiszę ile kto już ma) to ja się jak najbardziej przychylam do tej zmiany.
Przyimków więc nie wliczamy do zakazu powtórek
55 ofiar katastrofy lotniczej
No tak,ale tutaj w 3 slowach nie napisales jednoznacznie w jakiej katastrofie Musiales dolaczyc dodatkową informację
55 ofiar gwinejskiego Antonowa
Może być?
Ooo tak moze byc.
Tu z dużą dozą prawdopodobienstwa graniczącą z pewnością mozna powiedzieć, ze wiadomo o co chodzi. Wybrnąłeś.
Czyli mamy do znalezienia 56.
Ja, jako organizator uwazam, ze z biegiem czasu powinienem nieco mniej “przeszkadzac” podając swoje typy, zabawa nie powinna wg mnie trwac miesiacami. Dobrze by bylo, by się inni wypowiedzieli.