Ciekawa sprawa z tym wyciekiem danych.
Twój link nie działa, przynajmniej u mnie, ale znalazłem to tu w sieci, więc zaliczam, bo nie sądzę, bym inne wycieki znalazł.
Ciekawa sprawa z tym wyciekiem danych.
Twój link nie działa, przynajmniej u mnie, ale znalazłem to tu w sieci, więc zaliczam, bo nie sądzę, bym inne wycieki znalazł.
520 Też kiedyś zbierałem naparstki … Nawet gdzieś jeszcze chyba kilka bym znalazł …
Przy nazwisku kreseczkę tolerujemy, bo traktuje się jako jedne całe nazwisko
Znalazłeś zupełnie to samo. Nawet obrazek identyczny.
A jak jest z nazwami miast (Bielsko Biała, Jastrzębia Góra, Gorzów Wielkopolski)?
Dobre pytanie. Jeśli chodzi o nazwy miast, można zaliczyć. Co miasto winne, że ma dwa człony. O miejsce chodzi. Uważam, że tak będzie ok.
Super. Zawsze mnie to zastanawiało, bo czasem pokaże się jakiś numerek z dwuczłonowym miastem i żal go zostawiać. Na szczęście numerków jeszcze troszkę jest, ale jak będzie ich malutko, to dobrze wiedzieć.
Aktualizacje na dziś:
Poza tym jutro święto państwowe.
Z powodu podróży będzie mnie znacznie mniej. Powinienem się w niedzielę pojawić.
Przez mikrofon ogłaszałeś to święto państwowe? No bo pogrubione.
Jednak Seksmisja, to jest to! ![]()
tylko miast i wsi coraz mnie :)))
Pozostaly morza, pustynie i gory
Tylko jednostek miary zaczyna brakowac…
Myslisz, że na Ziemi jest ponad 500 mórz czy pustyń?
Bo ja wiem? Nazwanych na mapach? To moze nie.
Predzej jezior i strumyków by sie uzbieralo
Ale pewnych zjawisk czy rodzajów dzialalnosci nie tylko ludzkiej?
Powyżej masz przykład “działalności ludzkiej” ![]()
To szukamy 522?
Jak Benasek zatwierdzi ![]()
Dzis ma wolne.
Kota nie ma, to myszy szaleją! Dawaj 522.!
522 stoarówek parku Muzakowskiego.
Pewnje nie przejdzie, choc po niemieckiej stonie ma juz inna nazwe, a i neologizn powierzchniowy?
Nie lepiej dać tu neonatusów Bolesławiec 01.01-31.12.2021?
Przecież bobasów w Bolesławcu w tym okresie na pewno było więcej, a przynajmniej inna ich liczba, co nie jest trudno udowodnić.
Neonatus to dozwolony wyraz będący synonimem noworodka.