Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

Nie, to jest neologizm. Nigdzie prócz tutaj nie występuje.

Jak Bingola poprawi a ma szansę gdy zamieni na neonatusa,
to będziemy szukać 522 i nie będzie tu chodzić o nysę …

3 polubienia

522 inwestycje w płockim

1 polubienie

523 lekkoatletów Bielsko Biała 28.09.2018

2 polubienia

“Duchy Bachmutu”: 524 zlikwidowanych

2 polubienia

Niech się kolega Bingola zdecyduje, co dalej, bo Duchy Bachmutu zlikwidują kolejnych i będzie po sprawie. Co on śpi jeszcze? :grin:

2 polubienia

Aż sprawdziłem z wrażenia…Temat mi bliski niczym t-shirt z logo King Crimson :wink:
Fajnie!Duch wśród młodzieży nie ginie!!!

1 polubienie

Na młodzież bardziej można liczyć niż na dorosłych :grin:

Akurat w przypadku lekkoatletyki,bardzo bym się kłócił.Nie z uwagi na młodzież bo wiem malutko.
Natomiast,o czym juz pisałem,nasi reprezentanci doprowadzili do renesansu królowej sportu,w ciągu ostatnich lat…Powiedziałbym nawet,dekad.
Lekkoatletyka to bardzo pojemne pojęcie.To kilkanaście dyscyplin które rozwijają sie w bardzo indywidualny i nieporównywalny sposób.
Ale,do licha,DLACZEGO,po Monice Pyrek i walecznej Ani Rogowskiej,nie został w tyczce kobiet,nawet minimalny ślad? :thinking:
Tego nie mogę pojąć…Tak jakby wszystko było dziełem przypadku…A przeciez był to wręcz narodowy boom!!!

1 polubienie

Nie jestem kibicem, więc nie podyskutuję, ale mimo wszystko zauważyłam, że w różnych dziedzinach sportu zdarzają się wybitni (nie tylko wśród polskich sportowców) i potem, gdy znikają - nie ma "godnych następców " przez dłuższy czas. Myślę więc, że to nie to, że “zaniedbano”. Czasem zdarzają się ludzie z wybitnymi predyspozycjami nie tylko fizycznymi ale i psychicznymi i gdy “znikają”, gdy “ich czas” już minie - kibiców oczekujących kogoś identycznego lub jeszcze lepszego czasem trudno zadowolić.

1 polubienie

Tak się stało…
Obie dziewczyny były wybitnymi indywidualnościami i skupialy na sobie spojrzenie calego sportowego świata.Oczywiście wszystko przebiła Isinbajewa ale chodzi o coś innego.
To prawda że trudno o idealnego następcę.Niemniej wybitni sportowcy pociągają za sobą falę popularności i zazwyczaj,coś z tego wynika…Np. Małysz który spowodował falę popularności niespotykanej w Europie,skoków a w efekcie,pojawienie sie Stocha and co.
Tyczka kobiet nam uciekła.Polki,jesli w ogóle skaczą to o pół metra niżej od reszty świata…Jest to przypadek skrajny,wiem o tym.Ale tym bardziej,intryguje…

1 polubienie

Może to też trochę brak kogoś wybitnego do szkolenia sportowców w pewnych kierunkach? Trudno mi jest rozmawiać o czymś, o czym raczej nie mam pojęcia. Same ogólniki z mojej strony, to tak, jak paplanie o pogodzie. :joy:

1 polubienie

521 neonatusów Bolesławiec - poprawione!

2 polubienia

Super! Zabawa może ruszać dalej! :grin:

1 polubienie

Dobra,już Cie nie męczę…
Ale z tym szkoleniem to i tak,blisko i ciepło…Bo jeśli nawet nikt się nie wypowiada to znaczy że czeka nas raczej ciąg dalszy zapaści niż jakiś “cud”.

1 polubienie

Do 524 wszystkie zaliczone, mozemy teraz szukać 525…

1 polubienie

525 utonięć Polska 2000

1 polubienie

526 dodatkowych zębów Hindusa / może być też siedmiolatka

1 polubienie

Zaraz @Joko napisze, że to niemożliwe :slight_smile:

1 polubienie

E tam, nie dala by zoperowac, klient na wiele lat…

Pewnie zniżke by dostał za pakiet :slight_smile:

2 polubienia