Nie, to jest neologizm. Nigdzie prócz tutaj nie występuje.
Jak Bingola poprawi a ma szansę gdy zamieni na neonatusa,
to będziemy szukać 522 i nie będzie tu chodzić o nysę …
Nie, to jest neologizm. Nigdzie prócz tutaj nie występuje.
Jak Bingola poprawi a ma szansę gdy zamieni na neonatusa,
to będziemy szukać 522 i nie będzie tu chodzić o nysę …
522 inwestycje w płockim
“Duchy Bachmutu”: 524 zlikwidowanych
Niech się kolega Bingola zdecyduje, co dalej, bo Duchy Bachmutu zlikwidują kolejnych i będzie po sprawie. Co on śpi jeszcze? ![]()
Aż sprawdziłem z wrażenia…Temat mi bliski niczym t-shirt z logo King Crimson ![]()
Fajnie!Duch wśród młodzieży nie ginie!!!
Na młodzież bardziej można liczyć niż na dorosłych ![]()
Akurat w przypadku lekkoatletyki,bardzo bym się kłócił.Nie z uwagi na młodzież bo wiem malutko.
Natomiast,o czym juz pisałem,nasi reprezentanci doprowadzili do renesansu królowej sportu,w ciągu ostatnich lat…Powiedziałbym nawet,dekad.
Lekkoatletyka to bardzo pojemne pojęcie.To kilkanaście dyscyplin które rozwijają sie w bardzo indywidualny i nieporównywalny sposób.
Ale,do licha,DLACZEGO,po Monice Pyrek i walecznej Ani Rogowskiej,nie został w tyczce kobiet,nawet minimalny ślad? ![]()
Tego nie mogę pojąć…Tak jakby wszystko było dziełem przypadku…A przeciez był to wręcz narodowy boom!!!
Nie jestem kibicem, więc nie podyskutuję, ale mimo wszystko zauważyłam, że w różnych dziedzinach sportu zdarzają się wybitni (nie tylko wśród polskich sportowców) i potem, gdy znikają - nie ma "godnych następców " przez dłuższy czas. Myślę więc, że to nie to, że “zaniedbano”. Czasem zdarzają się ludzie z wybitnymi predyspozycjami nie tylko fizycznymi ale i psychicznymi i gdy “znikają”, gdy “ich czas” już minie - kibiców oczekujących kogoś identycznego lub jeszcze lepszego czasem trudno zadowolić.
Tak się stało…
Obie dziewczyny były wybitnymi indywidualnościami i skupialy na sobie spojrzenie calego sportowego świata.Oczywiście wszystko przebiła Isinbajewa ale chodzi o coś innego.
To prawda że trudno o idealnego następcę.Niemniej wybitni sportowcy pociągają za sobą falę popularności i zazwyczaj,coś z tego wynika…Np. Małysz który spowodował falę popularności niespotykanej w Europie,skoków a w efekcie,pojawienie sie Stocha and co.
Tyczka kobiet nam uciekła.Polki,jesli w ogóle skaczą to o pół metra niżej od reszty świata…Jest to przypadek skrajny,wiem o tym.Ale tym bardziej,intryguje…
Może to też trochę brak kogoś wybitnego do szkolenia sportowców w pewnych kierunkach? Trudno mi jest rozmawiać o czymś, o czym raczej nie mam pojęcia. Same ogólniki z mojej strony, to tak, jak paplanie o pogodzie. ![]()
521 neonatusów Bolesławiec - poprawione!
Super! Zabawa może ruszać dalej! ![]()
Dobra,już Cie nie męczę…
Ale z tym szkoleniem to i tak,blisko i ciepło…Bo jeśli nawet nikt się nie wypowiada to znaczy że czeka nas raczej ciąg dalszy zapaści niż jakiś “cud”.
Do 524 wszystkie zaliczone, mozemy teraz szukać 525…
525 utonięć Polska 2000
526 dodatkowych zębów Hindusa / może być też siedmiolatka
Zaraz @Joko napisze, że to niemożliwe ![]()
E tam, nie dala by zoperowac, klient na wiele lat…
Pewnie zniżke by dostał za pakiet ![]()