Czyżby teraz 533?
Jak to szybko zleciało … ![]()
No i mamy dwie panie liderki. A były czasy, kiedy to panowie byli najwyżej.
Czyżby teraz 533?
Jak to szybko zleciało … ![]()
No i mamy dwie panie liderki. A były czasy, kiedy to panowie byli najwyżej.
czy ta @joko to aby nie jest jakąś inteligencją? ![]()
Ja nie mogę się za dużo wypowiadać na ten temat, bo wskazane jest, bym był neutralny dla zawodników w tej, jakże trudnej zabawie. Dałem kolesiowi, by znalazł chociaż jedną liczbę. Siedział, jak ta nie napiszę kto i g… znalazł ![]()
@Nunu , czy to, co napisałaś nie jest przypadkiem obraźliwe?
No bo wiesz… Ja silna jestem
![]()
ale ja nie o lumpeninteligencji, czyli urojeniu staruszka mówię… A w ogóle czy @joko nie powinna już latać na miotle i pucować torebek na rowerze na początek?
…w ramach corocznych obchodów adwentu…
Na razie to ja zawartość szaf “zrobiłam”. Ale mi się dużo miejsca w szafach zrobiło, bo troszkę powywalałam. ![]()
533 pożary 15.08.2020
Pożary były przy 326
326 jasienickich pożarów 2018
A to trudno.
Moze byc staropolska pożoga?
Coś mi tu nie pasuje. Samych jasienickich pożarów było ponad 300 a w Polsce wszystkich pożarów ponad 500? Z pewnością gdzieś jest błąd.
Jakby ktoś rozwiązał tę zagadkę, byłbym wdzięczny.
Pożoga tak nie bardzo … bo to przecież raczej wielki pożar lub w ogóle coś wielkiego …
Pożar to mógł być i kurnika i też zaliczyli do pożaru.
534 sprawdzanych mózgów Monash University
(rok bieżący)
Skąd się te Jasienice wzięły? Okonek ich nie podawała.
A… Już wiem… Jasienice były przy 326. Wp[is Okonka jest chyba cacy, a jeśli nie można pożarów, to nieśmiało proponuję nazwę alternatywną.
Wpis okonka można dać, tylko że trzeba nieco zmienić. Najlepiej sprawdzić Twoją propozycję, jak nie było, dawać i jedziemy dalej. Ogarnę to już jutro.
Te 326, to są pożary ale tylko Jasienickie a nie ogólnopolskie i przez cały rok a nie jeden dzień.
Olsztyn chyba był … ![]()